Ελλάδα

Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία την Τετάρτη – Απαγόρευση για φορτηγά στην Εγνατία

Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία την Τετάρτη – Απαγόρευση για φορτηγά στην Εγνατία
Κλειστά θα είναι τα σχολεία σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ απαγορεύθηκε η κυκλοφορία φορτηγών σε τμήματα της Εγνατίας, λόγω χιονοπτώσεων

Έντονη είναι η χιονόπτωση στη Δυτική Μακεδονία και πολλά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη.

Με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα μείνουν κλειστά την Τετάρτη, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στους Δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου αλλά και στους Δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμύνταιου στην Περιφερειακή Ενότητα της Φλώρινας. Στους Δήμους Κοζάνης και Εορδαίας τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9:15, ενώ κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στο δήμο Βοΐου. 

Σε ό,τι αφορά στην κίνηση των οχημάτων στην Εγνατία, η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία φορτηγών πάνω από 3,5 τόνους από τον κόμβο του Βενέτικου έως την Παναγία Γρεβενών. 

Επίσης λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στα ορεινά της Ηπείρου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό για τις νταλίκες από τα διόδια Δροσοχωρίου μέχρι και το Μαλακάσι. Τα εκχιονιστικά καθαρίζουν τον οδικό άξονα, ώστε να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία με ασφάλεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments