Nέα της αγοράς

Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2021: Μήνυμα αισιοδοξίας για χρηματιστηριακή αγορά και ελληνική οικονομία

Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2021: Μήνυμα αισιοδοξίας για χρηματιστηριακή αγορά και ελληνική οικονομία
Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2021: Ο κ. Σταϊκούρας δήλωσε ρεαλιστικά αισιόδοξος ότι το 2022 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την οικονομία, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της χρηματιστηριακής αγοράς και της ελληνικής οικονομίας κατά το 2022, παρά την παρούσα δύσκολη συγκυρία που δημιουργεί πιέσεις τόσο στην εγχώρια, όσο και στις διεθνείς αγορές, έστειλαν οι κυβερνητικοί, θεσμικοί και επιχειρηματικοί φορείς, που συμμετείχαν στην 19 η απονομή των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2021. Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2021

Για 19η συνεχόμενη χρονιά, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργάνωσε τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ, σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr

Η τελετή απονομής των βραβείων-θεσμός για την ετήσια αξιολόγηση των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών, πραγματοποιήθηκε ψηφιακά μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn. Για 19η συνεχόμενη χρονιά, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργάνωσε τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ, σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού. Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2021

Στην εκδήλωση, με κεντρικούς ομιλητές τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και την Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγόρας κα. Βασιλική Λαζαράκου, βραβεύθηκε ως Καλύτερη Εταιρεία 2021 η Lamda Develompent. Την κορυφαία διάκριση του “Manager of the Year” έλαβε ο κ. Γεώργιος Στάσσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ. Την τιμητική διάκριση «Εμβληματική Προσωπικότητα του Χρηματιστηρίου Αθηνών», έλαβαν ο κ. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος Δ.Σ. Quest Συμμετοχών Α.Ε. και η κα. Έφη Κουτσουρέλη, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Quest Συμμετοχών Α.Ε.

Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2021

«Συνεκτιμούμε όλες τις προκλήσεις, όταν ασκούμε πολιτική, και έχουμε στόχους που έχουν καθοριστεί στο Υπουργικό Συμβούλιο και δεν έχουν μεταβληθεί καθόλου, παρά τις εξωγενείς κρίσεις»

Στην κεντρική του ομιλία ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας χαρακτήρισε τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ ως μία εμβληματική πρωτοβουλία από την οποία αναδεικνύεται η υγιής επιχειρηματικότητα που άντεξε και αντέχει στην κρίση και καθοδηγεί το μέλλον της χώρας. «Η οικονομία ανέκαμψε ισχυρότατα το 2021 και υπάρχουν θετικές προοπτικές το 2022, με την ανεργία να μειώνεται κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες, η καλύτερη επίδοση τα τελευταία 4 χρόνια. Το εισόδημα έχει ενισχυθεί με τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, ενώ η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε την ενίσχυση της βιομηχανικής παραγωγής”, είπε ο υπουργός. «Συνεκτιμούμε όλες τις προκλήσεις, όταν ασκούμε πολιτική, και έχουμε στόχους που έχουν καθοριστεί στο Υπουργικό Συμβούλιο και δεν έχουν μεταβληθεί καθόλου, παρά τις εξωγενείς κρίσεις», τόνισε ο κ. Σταϊκούρας απαριθμώντας τους:

Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2021

Υψηλή ανάπτυξη, με σωρευτικά ρυθμό οικονομικής μεγέθυνσης, διατηρήσιμη ανάπτυξη με επιδόσεις στην εξωστρέφεια και τις επενδύσεις, να βγει η χώρα το 2022 από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας, να μειώσουμε τον όγκο των κόκκινων δανείων, με μεγάλο στόχο την επενδυτική βαθμίδα το 2023, με απαραίτητη προϋπόθεση την εκπλήρωση όλων των παραπάνω. Ο κ. Σταϊκούρας δήλωσε ρεαλιστικά αισιόδοξος ότι το 2022 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την οικονομία, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments