Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί αύριο ο πρωθυπουργός για την κρίση στην Ουκρανία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί αύριο ο πρωθυπουργός για την κρίση στην Ουκρανία
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται αύριο, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για τη συνάντηση των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ουκρανική κρίση.

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται αύριο, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για τη συνάντηση των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ουκρανική κρίση.

Με ανακοίνωσή του το Μεγάρου Μαξίμου, έκανε γνωστό πως ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετέχει στις εργασίες της 6ης Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης-Αφρικανικής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες. Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε άτυπη συνάντηση των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ουκρανία κρίση: Αποσύρονται τα στρατεύματα από την Κριμαία

Αποκλιμακώνεται σταδιακά η ουκρανική κρίση. Η Ρωσία έδωσε εντολή απόσυρσης των στρατευμάτων από την Κριμαία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρώσος Πρέσβης στην ΕΕ ανέφερε πως δεν θα γίνει καμία σύρραξη Τετάρτη. 

Την αποχώρηση στρατευμάτων της από την περιοχή της Κριμαίας ανακοίνωσε η Ρωσία, σηματοδοτώντας το τέλος στρατιωτικών ασκήσεων στην περιοχή, την ώρα πάντως που η κατάσταση στην Ουκρανία παραμένει αρκετά εύθραυστη παρά τα σημάδια αποκλιμάκωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments