Ελλάδα

Τζώρτζης Μονογυιός: Σε κλίμα οδύνης το 40ήμερο μνημόσυνο στην Μύκονο – Τραγική φιγούρα η σύζυγός του

Τζώρτζης Μονογυιός: Σε κλίμα οδύνης το 40ήμερο μνημόσυνο στην Μύκονο – Τραγική φιγούρα η σύζυγός του
Τζώρτζης Μονογυιός: Η οικογένεια του επιχειρηματία τέλεσε το μνημόσυνο στην Μύκονο, στον τόπο καταγωγής του αδικοχαμένου 45χρονου, το πρωί του Σαββάτου 12/2.

40 μέρες συμπληρώθηκαν από τη μέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η οικογένεια του επιχειρηματία τέλεσε το μνημόσυνο στην Μύκονο, στον τόπο καταγωγής του αδικοχαμένου 45χρονου, το πρωί του Σαββάτου 12/2. Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, Αθήνα Κοντοπάνου, η οποία υπενθυμίζουμε πως δεν παραβρέθηκε στην κηδεία στο νησί των Ανέμων για να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της καθώς παρέμενε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη μετά το δυστύχημα.

Στο μνημόσυνο έδωσε το παρόν  και η αδελφή του εκλιπόντος, βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, που δεν έκρυψε την συγκίνησή της καθώς η απώλεια του αγαπημένου της Τζώρτζη είναι μεγάλη. Παρόντες και πολλοί φίλοι και συγγενείς που έτρεφαν μεγάλη αγάπη και εκτίμηση στον επιχειρηματία και αρκετοί από αυτούς ταξίδεψαν από την Αθήνα για τα σαράντα του εκλιπόντος.

Ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού περιγράφει το εφιαλτικό σκηνικό του δυστυχήματος

Σοκαριστική είναι η περιγραφή φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού, που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο στη Βούλα. Ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε το πολυτελές αυτοκίνητο από τη Βούλα μαζί με τον κολλητό του φίλο, ο οποίος τον ακολουθούσε για να βάλουν το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ. Ο φίλος του που βρισκόταν πίσω από τη Ferrari και είδε μπροστά στα μάτια του το φρικτό τροχαίο, περιγράφει όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Ο νεαρός ακολουθούσε τη Ferrari με ένα λευκό SUV προκειμένου να το πάνε στο γκαράζ του σπιτιού του 43χρονου επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη.

Μόλις η Ferrari άρπαξε φωτιά, ο στενός φίλος του επιχειρηματία, μαζί με τον άλλο φίλο του έπεσαν στις φλόγες για να βγάλουν έξω τον Τζώρτζη και τη σύζυγό του Αθηνά. Όπως χαρακτηριστικά λέει, το τροχαίο έγινε με τον ίδιο τρόπο με αυτόν που υπάρχει σε βίντεο του YouTube, όπου μια ίδια Ferrari βγαίνει από τον δρόμο με ταχύτητα 40 χλμ./ώρα και καρφώνεται σε δέντρο. «Για την Τροχαία είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ούτε εμπλοκή άλλου οχήματος, πεζού ή κάποιου σκύλου», λέει χαρακτηριστικά.

«Μακάρι να μου κοβόντουσαν τα χέρια και να ήταν ζωντανός ο φίλος μου. Έχουν λιώσει μέχρι και τα δακτυλικά μου αποτυπώματα. Ο Γιώργος ήταν ένας πολύ καλός οδηγός. Δεν έπινε ποτέ. Δεν έτρεχε ποτέ με τα αυτοκίνητα. Και με το που γίνεται το τρακάρισμα τρέχουμε κατευθείαν πάνω στο αυτοκίνητο. Η πρώτη μου σκέψη όταν τον είδα να σκάει στο δέντρο ήταν “Ααααα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments