Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση θυμήθηκε ότι δεν υπάρχει λεφτόδεντρο

Νίκος Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση θυμήθηκε ότι δεν υπάρχει λεφτόδεντρο
Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, με άρθρο του στην εφημερίδα «Η Καθημερινή της Κυριακής», υπογραμμίζει την ανάγκη σωστής αξιοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης. Παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι τώρα “κατάλαβε ότι δεν υπάρχει λεφτόδεντρο”.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, με άρθρο του στην εφημερίδα «Η Καθημερινή της Κυριακής», υπογραμμίζει την ανάγκη σωστής αξιοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης. Παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι τώρα “κατάλαβε ότι δεν υπάρχει λεφτόδεντρο”.

Ο κ. Ανδρουλάκης σημειώνει ότι η αδυναμία αντιμετώπισης των συνεχών κρίσεων, επιτείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη για αλλαγή πορείας. «Η κυβέρνηση προχώρησε στην τέταρτη μεγαλύτερη δημοσιονομική επέκταση στον κόσμο ως ποσοστό του ΑΕΠ, ξοδεύοντας το 25% του εθνικού εισοδήματος, χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα.» Δηλώνει κατηγορηματικά.

Για το χρέος

Αντίθετα το χρέος παραμένει το υψηλότερο στην Ευρωζώνη, το εμπορικό έλλειμα εκτινάχθηκε, η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας παραμένει χαμηλή. Ενώ παράλληλα, τη στιγμή που η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση χτυπούν τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, η κυβέρνηση έχει ξεμείνει από καύσιμο, αφήνοντας τους ουσιαστικά απροστάτευτους.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, αναδεικνύει τις συνέπειες της απουσίας ενός μακρόπνοου πλάνου, όπου με την θέσπιση στόχων ανθεκτικότητας και χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά εργαλεία, όπως το Ταμείο Ανάκαμψης, θα επιτύχουμε τη θωράκιση της οικονομίας μας.

Συγκεκριμένα, στον τομέα της ενέργειας, ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνει τη σημασία ουσιαστικών επενδύσεων στο δίκτυο, που θα επιτρέψουν την επέκταση των ΑΠΕ, διασφαλίζοντας την ενεργειακή σταθερότητα και την απεξάρτηση της οικονομίας μας από τα ορυκτά καύσιμα. Συμπεριλαμβανομένου και του πολύ ακριβού και εισαγόμενου φυσικού αερίου και θα μας βγάλουν από την απομόνωση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments