Οικονομία

Αττική οδός: Ξεκινά η καταβολή της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ

Αττική οδός: Ξεκινά η καταβολή της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ
Αττική οδός: Ξεκινά από την Αττική Οδό εντός των προσεχών ημερών η καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ στους δικαιούχους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν επί ώρες από τα χιόνια στην κακοκαιρία «Ελπίδα».

Ξεκινά από την Αττική Οδό εντός των προσεχών ημερών η καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ στους δικαιούχους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν επί ώρες από τα χιόνια στην κακοκαιρία «Ελπίδα».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης αιτημάτων στην ειδική Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων για τα οχήματα που αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022 και σε συνεργασία με διεθνή χρηματοοικονομικό συμβουλευτικό οίκο, συνεχίζει την ενδελεχή εξέταση και αξιολόγηση του μεγάλου αριθμού αιτημάτων με στόχο την ταυτοποίηση των δικαιούχων και την εκκίνηση των διαδικασιών καταβολής του ποσού των 2.000 ευρώ σε αυτούς, εντός των επόμενων ημερών».

Τραινοσέ Αποζημίωση: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους εγκλωβισμένους από την κακοκαιρία Ελπίς

Ενεργοποιείται η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για τη λήψη της έκτακτης οικονομικής στήριξης από τους επιβάτες, οι οποίοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί των αμαξοστοιχιών 54, 55, 56, 57 και 885 στις 24 Ιανουαρίου 2022 λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους μέσω της φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση trainose.gr από σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Παρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι μετά την υποβολή της αίτησής τους να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της εταιρείας για τυχόν νεότερη ενημέρωση.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι δικαιούχοι επιβάτες μπορούν να υποβάλλουν αίτημα για μία από τις κατωτέρω επιλογές:

  • α) τη χορήγηση εκπτωτικών κουπονιών ταξιδίου (vouchers) απεριόριστης ισχύος, μέσω των οποίων παρέχεται η δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε εισιτηρίου ή κάρτας διαδρομών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συνολικής αξίας 1.150 ευρώ.
  • β) τη χορήγηση εκπτωτικών κουπονιών ταξιδίου (vouchers) απεριόριστης ισχύος, μέσω των οποίων παρέχεται η δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε εισιτηρίου ή κάρτας διαδρομών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συνολικής αξίας 550 ευρώ, καθώς και καταβολής χρηματικού ποσού 500 ευρώ μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο αιτών.
  • γ) την καταβολή χρηματικού ποσού 1.000 ευρώ μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο αιτών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments