Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για ΕΛΣΤΑΤ: Είναι μία καλή γραμμή άμυνας απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε

Κυριάκος Μητσοτάκης για ΕΛΣΤΑΤ: Είναι μία καλή γραμμή άμυνας απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΕΛΣΤΑΤ: Ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανάπτυξη το 2021, που ανήλθε σε 8,3%, «είναι μία καλή γραμμή άμυνας απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τώρα λόγω της ακρίβειας».

Το Δημαρχείο του νησιού, το Επιμελητήριο Κυκλάδων και την Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συζήτηση που είχε με τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Σύρου αλλά και την επίσκεψη σε Δημοτικό σχολείο.

«Έρχομαι σε μία συγκυρία δύσκολη αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα. Είναι γνωστές οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης από τις τραγικές γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία. Είμαι όμως ταυτόχρονα και αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε ως χώρα και ως οικονομία να ξεπεράσουμε αυτές τις προσωρινές αναταράξεις», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανάπτυξη το 2021, που ανήλθε σε 8,3%, «είναι μία καλή γραμμή άμυνας απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τώρα λόγω της ακρίβειας».

Για τις επενδύσεις και τους μισθούς

«Παρακολουθώ με ενδιαφέρον», τόνισε ο Πρωθυπουργός, «όλες τις δράσεις επιχειρηματικότητας οι οποίες αναπτύσσονται από το Επιμελητήριο, συνολικά στις Κυκλάδες. Οι Κυκλάδες είναι μία πολύ ζωντανή γωνιά της πατρίδας μας ως προς την επιχειρηματικότητα και θέλω να διακρίνω ιδιαίτερα από τα στοιχεία της ανάκαμψης το γεγονός ότι αυξάνονται πολύ στη χώρα μας οι επενδύσεις. Επενδύσεις σημαίνει καινούργιες θέσεις εργασίας και τελικά βέβαια σημαίνει καλύτερους μισθούς και καλύτερα εισοδήματα για όλους τους Έλληνες πολίτες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments