Αθλητισμός

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Βράνιες

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Βράνιες
Με πρόβλημα στον αστράγαλο αποχώρησε ο Όγκνιεν Βράνιες από το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με πρόβλημα στον αστράγαλο αποχώρησε ο Όγκνιεν Βράνιες από το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Βόσνιος υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και έτσι δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, καθώς ακολούθησε θεραπεία. Δύσκολο να προβλέψει κάνεις εάν θα έχει αναρρώσει πλήρως για το ματς της επόμενης εβδομάδας εναντίον του Άρη, ωστόσο πολλά θα φανούν από την προπόνηση της Τετάρτης, αφού για αύριο υπάρχει ρεπό.

Το ατομικό πρόγραμμά τους συνέχισαν οι Γιώργος Τζαβέλλας, Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ, οι οποίοι θα επιστρέψουν σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Εγκαινιάστηκε το “Σεραφείδειο“

Παράλληλα τρεις μήνες μετά το θάνατο του Στέλιου Σεραφείδη (4/1/2022), άνοιξε τις πύλες του το γήπεδο που φέρει το όνομά του. Η βοηθητική έδρα της ΑΕΚ στα Σπάτα εγκαινιάζεται την Τετάρτη (6/4) στον αγώνα της Β΄ ομάδας του συλλόγου εναντίον του Ηρόδοτου, για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η χωρητικότητα σε αυτή τη φάση της αδειοδότησης είναι 1.000 άτομα (από 3.000 που θα φτάσει τελικά) και τόσοι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν το ματς. Ήδη άνοιξε το ηλεκτρονικό σύστημα πώλησης εισιτηρίων που αναμένεται να εξαντληθούν άμεσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments