Nέα της αγοράς

Δυο νεότευκτα δεξαμενόπλοια παρέλαβε η Latsco Marine Management του Πάρι Κασιδόκωστα Λάτση

Δυο νεότευκτα δεξαμενόπλοια παρέλαβε η Latsco Marine Management του Πάρι Κασιδόκωστα Λάτση

Πηγή Φωτογραφίας: Marine Link- maritimes.gr

Μεταφορικής ικανότητας 300.000 dwt το ένα δεξαμενόπλοιο του Πάρι Κασιδόκωστα Λάτση

Πρόκειται για δυο δεξαμενόπλοια (Very large Crude Carrier–VLCC) μεταφορικής ικανότητας 300.000 dwt το ένα τα οποία ύψωσαν την ελληνική σημαία. Η Latsco θέλοντας να τιμήσει τον ιδρυτή της και τη σύζυγό του ονόμασε τα δύο δεξαμενόπλοια σε YIANNIS LATSIS και ERIETTA LATSI. Τα πλοία κατασκευάστηκαν στο νοτιοκορεατικό ναυπηγεία Hyundai Heavy Industries και συνιστούν πλοία υψηλών προδιαγραφών με στόχο την ενεργειακή αποδοτικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Η τελετή ονοματοδοσίας των δύο πλοίων έλαβε χώρα στις 30 Μαΐου, σηματοδοτώντας την επιστροφή της εταιρείας στην αγορά θαλάσσιας μεταφοράς αργού πετρελαίου

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, η Latsco Marine Management αναμένει την παραλαβή δυο ακόμη νεότευκτων VLCC εντός του έτους. Συμπεριλαμβανομένων και αυτών των υπό ναυπήγηση πλοίων η LatscoMarineManagementελέγχει ένα στόλο από 30 πλοία εκ των οποίων 10 είναι μεταφοράς υγραερίου (VLGC), και τα υπόλοιπα δεξαμενόπλοια. Επίσης η Latsco LNG Marine Management, ελέγχει δυο πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG Carrier).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments