Οικονομία

Μαρία Ζάγκα στο pagenews.gr: Να δοθεί επιδότηση κατευθείαν στην αντλία

Μαρία Ζάγκα στο pagenews.gr: Να δοθεί επιδότηση κατευθείαν στην αντλία
Μαρία Ζάγκα στο pagenews.gr: “Να δοθεί επιδότηση κατευθείαν στην αντλία” σημειώνει η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής κ. Μαρία Ζάγκα

“Να δοθεί επιδότηση κατευθείαν στην αντλία” σημειώνει η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής κ. Μαρία Ζάγκα, το οποίο είναι κάτι που ζητούν όλοι οι εκπρόσωποι του κλάδου. Η κ. Ζάγκα μίλησε στο pagenews.gr και τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρει πως η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας είχε γενική συνέλευση και έβγαλε ψήφισμα, όπου ζητούν οριζόντια μείωση για την βενζίνη κατευθείαν από την αντλία και το οποίο εστάλη σε όλα τους αρμόδιους υπουργούς και τα κόμματα.

Για τις τιμές των καυσίμων

Η κ. Ζάγκα επεσήμανε πως το Σάββατο οι τιμές των καυσίμων ήταν ανοδικές.

Για τις αντιδράσεις των πολιτών

“Ο κόσμος έχει αρχίσει και εκνευρίζεται, επικρατεί στεναχώρια και θυμός, καθώς μετά από 2 χρόνια περίπου λόγω της υγειονομικής κρίσης, ο κόσμος θέλει κάπου να πάει διακοπές” υπογραμμίζει η κ. Ζάγκα στο pagenews.gr.

Σχετικά με τα μέτρα για τα καύσιμα που αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο

Η κ. Ζάγκα υπογραμμίζει πως το καλύτερο μέτρο είναι να δοθεί η επιδότηση στην αντλία ενώ τονίζει ότι “δεν μειώνουν τον ειδικό φόρο, δεν μειώνουν τον ΦΠΑ και δεν δίνουν και την οριζόντια μείωση στην αντλία”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments