Nέα της αγοράς

Το ΙST φέτος συμπληρώνει τα 33 χρόνια λειτουργίας του

Το ΙST φέτος συμπληρώνει τα 33 χρόνια λειτουργίας του
Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών

Το ΙST ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Παράλληλα, με τη μακροχρόνια πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα αναπτύχθηκε στους κόλπους του μία δραστήρια και πολυσχιδής κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους start-uppers και ενθουσιώδεις φοιτητές.

Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning, διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης όπως σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης τα οποία πιστοποιούνται από την ACTA (Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Οι βασικοί ακαδημαϊκοί τομείς-τμήματα στους οποίους δραστηριοποιείται το IST είναι:

• Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές • Επιστήμη Υπολογιστών-Πληροφορική • Ανθρωπιστικές Επιστήμες – Ψυχολογία

Βασική αποστολή του IST είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, ενθάρρυνση της καινοτομίας και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των φοιτητών στοχεύοντας στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Στο πλαίσιο αυτό το IST συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ),  την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ), την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς και με το Digital Marketing Institute (DMI).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments