Τεχνολογία

Ποδοσφαιρικός σύλλογος θα δέχεται πληρωμές Bitcoin

Ποδοσφαιρικός σύλλογος θα δέχεται πληρωμές Bitcoin

Πηγή Φωτογραφίας: Tapscape- Blaze Trends

Η εταιρεία δημιούργησε την κάρτα Bolt, την οποία είπε ότι είναι η πρώτη ανέπαφη κάρτα στον κόσμο για Bitcoin.

Ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος θα είναι ο πρώτος εκτός πρωταθλήματος που θα δέχεται πληρωμές την ημέρα του αγώνα με bitcoin.

Η Oxford City θα δέχεται Bitcoin από οπαδούς που αγοράζουν εισιτήρια, φαγητό και ποτό στο RAW Charging Stadium ως εναλλακτική λύση αντί για κάρτες και μετρητά.

Οι πληρωμές θα γίνουν αρχικά δεκτές στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου στο National League South εναντίον του Eastbourne Borough.

Ο διευθυντής  του ποδοσφαιρικού συλλόγου είπε ότι η πληρωμή με Bitcoin θα μπορούσε να «γίνει η νέα πραγματικότητα» στα γήπεδα.

Η εταιρεία δημιούργησε την κάρτα Bolt, την οποία είπε ότι είναι η πρώτη ανέπαφη κάρτα στον κόσμο για Bitcoin.

Ο Justin Merritt, διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου, δήλωσε: «Δεν είναι υποχρεωτικό για τους ανθρώπους να ασχολούνται με τη νέα μας τεχνολογία, αλλά πιστεύουμε ότι η πληρωμή μέσω Bitcoin θα γίνει το νέο φυσιολογικό στο αγγλικό ποδόσφαιρο».

Ο Daniel Scott, Διευθύνων Σύμβουλος της CoinCorner, δήλωσε: «Η καινοτομία και η μελλοντική σκέψη βρίσκονται στο επίκεντρο των βασικών εργασιακών μας στόχων, όπως και η Oxford City FC.

“Είναι ευχάριστο να βλέπεις τον σύλλογο να γίνεται ο πρώτος υιοθέτης της πληρωμής Bitcoin στο National League. Πιστεύουμε ότι αυτή η κίνηση θα δημιουργήσει μια τάση σε τμήματα εκτός πρωταθλήματος και Football League καθώς το ψηφιακό νόμισμα καθιερώνεται ως το νέο κανονικό για τους λάτρεις των σπορ και τους θεατές στο Ηνωμένο Βασίλειο.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments