Πολιτική

Κόντρα Μηταράκη με Αποστολόπουλο για το ναυάγιο στη Ρόδο

Κόντρα Μηταράκη με Αποστολόπουλο για το ναυάγιο στη Ρόδο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο για το ναυάγιο στη Ρόδο, όπου για 2η μέρα είναι σε αναζήτηση αγνοουμένων μεταναστών

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο για το ναυάγιο στη Ρόδο, όπου για 2η μέρα είναι σε αναζήτηση αγνοουμένων μεταναστών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ιάσων Αποστολόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολίασε το δυσάρεστο γεγονός επιρρίπτοντας ευθύνες στην ελληνική πολιτεία σημειώνοντας πως το «ελληνικό κράτος δολοφονεί, είτε άμεσα, είτε έμμεσα».

Στην ίδια ανάρτηση ο ακτιβιστής έγραφε πως το ναυάγιο στη Ρόδο είναι το πιο θανατηφόρο στη Ρόδο και πως αυτό ήρθε σαν αποτέλεσμα της προσπάθειας των μεταναστών να φτάσουν στην Ιταλία από την Τουρκία για «αποφύγουν τα ελληνικά pushbacks».

Μετά από λίγη ώρα απάντησε στο Twitter ο ίδιος ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο οποίος σημειώνει πως η Ελλάδα διέσωσε μετανάστες επισημαίνοντας πως είναι «ντροπή και μόνο ντροπή να κατηγορείτε την Ελλάδα». Ο κ. Μηταράκης σημειώνει πως οι μετανάστες «χωρίς κανόνες ασφαλείας, πληρώνοντας δουλέμπορους, προσπάθησαν παρανόμως από Τουρκία να πάνε Ιταλία».

Στο ίδιο σχόλιο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου επισημαίνει ότι «δεν συνηθίζω να απαντώ στο Twitter αλλά το σχόλιο σας είναι απαράδεκτο. Και προσβάλλει τη χώρα μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments