Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Υπόσχεση για έναν «θερμό πολιτικό Αύγουστο» δίνει η αντιπολίτευση

Παρακολουθήσεις: Υπόσχεση για έναν «θερμό πολιτικό Αύγουστο» δίνει η αντιπολίτευση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από τον 15 Αύγουστο το πολιτικό σκηνικό δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από τον 15 Αύγουστο το πολιτικό σκηνικό δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια καθώς η πολιτική αντιπαράθεση βρίσκεται στο κόκκινο. Όπως αποδεικνύεται τόσο το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τίποτα «να πέσει κάτω». Αντίθετα αξιοποιούν κάθε ευκαιρία προκειμένου το θέμα να μείνει ψηλά στην ατζέντα.

Αφορμή για να συνεχιστεί η συζήτηση σε ψηλούς τόνους έδωσε την Πέμπτη και η δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ, Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τις παρακολουθήσεις βουλευτών έφτασε να αναφέρει ως κριτήριο και παράδειγμα το θρήσκευμα του κάθε μέλους του κοινοβουλίου.

«Ας υποθέσουμε ότι ένας βουλευτής έχει θρησκευτικό προσανατολισμό εντελώς διαφορετικό από τους ορθόδοξους. Ας πούμε ένας μουσουλμάνος βουλευτής της Βορείου Ελλάδος -δεν λέμε ότι υπάρχει καμία αιχμή- προς Θεού. Αν υποθέσουμε ότι δίνει κάποια πληροφορία στην γείτονα χώρα, από πού θα μπουν οι μετανάστες κλπ. Γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί; Εδώ προέχει η Εθνική Ασφάλεια» είπε χαρακτηριστικά ο Χαράλαμπος Αθανασίου με αποτέλεσμα να προκαλέσει νέο γύρο έντονων αντιδράσεων.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις για τη δήλωση του μετά το σάλο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα. Και την αντιπολίτευση να παραμένει με το δάχτυλο στην σκανδάλη, με οποιαδήποτε αφορμή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ζητήσει από την ΑΔΑΕ ενημέρωση για όσους βρίσκονται υπό καθεστώς παρακολούθησης προκειμένου να γίνει γνωστό ποιοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες έχουν βρεθεί στο στόχαστρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments