Πολιτική

Θεοδωρικάκος κατά ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό – “Ο φόβος για τις εκλογές τους οδηγεί σε πανικό”

Θεοδωρικάκος κατά ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό – “Ο φόβος για τις εκλογές τους οδηγεί σε πανικό”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεοδωρικάκος: Δεν άφησαν αναπάντητη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για το θέμα των μεταναστών στον Έβρο, οι κύκλοι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Δεν άφησαν αναπάντητη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για το θέμα των μεταναστών στον Έβρο, οι κύκλοι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μιας και σε αυτή είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια στον Τάκη Θεοδωρικάκο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “Ο φόβος για τις εκλογές και το αντιπολιτευτικό τους αδιέξοδο τους οδηγεί σε πανικό”.

«Η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου εναντίον του Αλέξη Τσίπρα πόνεσε τον ΣΥΡΙΖΑ που έβαλε εκ νέου σήμερα στο στόχαστρό του τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Μέσα στην απόγνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ονομάζει την αλήθεια και την πραγματικότητα ακροδεξιά πολιτική και μετατρέπεται σε φερέφωνο δουλεμπόρων και του καθεστώτος της γειτονικής χώρας, αναπαράγοντας ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος της Ελλάδας. Προφανώς τους πιάνει πανικός όταν κάποιος τους θυμίζει την Μόρια και την Ειδομένη» ανέφεραν αρκετά από το περιβάλλον του κ. Θεοδωρικάκου και επεσήμαναν πως:

«Την ώρα που οι ίδιοι μετανάστες δηλώνουν ότι τους έστειλαν με βία οι Τούρκοι στην Ελλάδα, ότι το πεντάχρονο παιδάκι πέθανε μέσα στην Τουρκία και ότι όταν μπήκαν στην Ελλάδα και τους εντόπισε η Ελληνική Αστυνομία τους φέρθηκε με εξαιρετικό τρόπο. Ο φόβος για τις εκλογές και το αντιπολιτευτικό τους αδιέξοδο τους οδηγεί σε πανικό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments