Διεθνή

Νέα επίθεση Ερντόγαν: “Η Ελλάδα είναι μαριονέτα του ΝΑΤΟ”

Νέα επίθεση Ερντόγαν: “Η Ελλάδα είναι μαριονέτα του ΝΑΤΟ”

Πηγή Φωτογραφίας: reuters, eurokinissi

Νέα επίθεση Ερντόγαν: Μία ακόμα εμπρηστική επίθεση κατά της Ελλάδος πραγματοποίησε σήμερα [31/8] ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ πυρά του εκτοξεύθηκαν και κατά της συμμαχίας του ΝΑΤΟ

Μία ακόμα εμπρηστική επίθεση κατά της Ελλάδος πραγματοποίησε σήμερα [31/8] ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ πυρά του εκτοξεύθηκαν και κατά της συμμαχίας του ΝΑΤΟ, λέγοντας πως η χώρα μας είναι μαριονέτα του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας: «ξέρουμε καλά ότι αυτοί που προκαλούν αναταραχή στο Αιγαίο είναι μόνο πιόνια. Τον πραγματικό αγώνα δίνουν αυτοί που βρίσκονται πίσω τους. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πού μετέφερε τη δύναμή του το ΝΑΤΟ, που δεν μας στήριξε στο απόγειο των απειλών κατά της χώρας μας».

Και πρόσθεσε: «υπήρχαν εκείνοι που έδειξαν την εχθρότητά τους προς τη χώρα μας μέσω της μαριονέτας της οποίας το σχοινί κρατούν στα χέρια τους».

Εχθρική η ενέργεια της Ελλάδας με τους S300

Προχθές σε ένα άλλο παραλήρημά του ο Ερντογάν έκανε λόγο για “ποταπούς Έλληνες που έκαιγαν τις τουρκικές πόλεις πριν 100 χρόνια”, ο Τούρκος πρόεδρος επανήλθε με νέες εμπρηστικές δηλώσεις σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, που στη γειτονική χώρα γιορτάζεται ως η “Μεγάλη Νίκη”, εξαπέλυσε νέα “πυρά κατά της Ελλάδας.

«Δυστυχώς, βλέπουμε ότι οι Έλληνες πολιτικοί που έσυραν τον λαό τους και τη χώρα τους στην καταστροφή πριν από έναν αιώνα, εξακολουθούν να επιμένουν στο ίδιο λάθος», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments