Nέα της αγοράς

Twitter Circle: Έως και 150 άτομα στους στενούς φίλους – Πλέον τα tweets θα είναι περιορισμένα

Twitter Circle: Έως και 150 άτομα στους στενούς φίλους – Πλέον τα tweets θα είναι περιορισμένα

Πηγή Φωτογραφίας: PCMag Greece- Twitter - @chirpty_team

Twitter Circle: Η πιλοτική λειτουργία που ξεκίνησε τον Μάιο σε περιορισμένες περιοχές, είναι πλέον ανοιχτή για όλους και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποιοι θα δουν το tweet τους, κατά την σύνθεση του post και πριν την δημοσίευση.

Το «Twitter Circle» είναι η νέα λειτουργία του Twitter που επιτρέπει στον χρήστη να περιορίσει την πρόσβαση του κοινού στις δημοσιεύσεις του και να επιτρέπει μόνο σε έναν «κλειστό κύκλο» επιλεγμένων φίλων, έως 150 άτομα, να τα βλέπουν.

Αυτά τα 150 άτομα είναι επιλεγμένα από τον χρήστη, αλλά δεν περιορίζονται σε προφίλ χρηστών που ακολουθεί και τον ακολουθούν στην πλατφόρμα, όπως γίνεται στην παρόμοια λειτουργεία «close friends» του Instagram.

Η πιλοτική λειτουργία που ξεκίνησε τον Μάιο σε περιορισμένες περιοχές, είναι πλέον ανοιχτή για όλους και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποιοι θα δουν το tweet τους, κατά την σύνθεση του post και πριν την δημοσίευση. Ενώ ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι πως οι λοιποί χρήστες του Twitter δεν θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις για την προσθήκη ή την αφαίρεση τους από την εκάστοτε λίστα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments