Focus

Η Kim Kardashian εξομολογήθηκε πως ο κόσμος άρχισε να τη σέβεται χάρη στον Kanye West

Η Kim Kardashian εξομολογήθηκε πως ο κόσμος άρχισε να τη σέβεται χάρη στον Kanye West

Πηγή Φωτογραφίας: Billboard

Η στροφή 180 μοιρών της δισεκατομμυριούχου που τη βοήθησε να αλλάξει προφίλ και να φτάσει στην κορυφή.

Η Kim Kardashian έχει καταφέρει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα τελευταία χρόνια, χάρη στη σκληρή δουλειά, αλλά και την αλλαγή στο προφίλ της, που τη βοήθησε να κάνει ο πρώην σύζυγός της, Kanye West.Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Interview, η σούπερ σταρ, αφού εμφανίστηκε με ένα τελείως διαφορετικό λουκ, με πλατινέ μαλλιά και φρύδια, ποζάροντας ως το αμερικανικό όνειρο, ανέφερε το πότε θυμάται πως ήταν η στιγμή που κατάλαβε πως είχε καταφέρει να μπει στην υψηλή κοινωνία. “Όταν ήμουν μαζί με τον Kanye, με σύστηνε σε πολύ κόσμο, πιστεύω πως αυτό αναμφίβολα έκανε αρκετούς να έχουν ένα διαφορετικό επίπεδο σεβασμού”, εξήγησε η Kardashian, αναγνωρίζοντας πως η αλλαγή συνέβη μέσα από τη σχέση της με τον ράπερ και σχεδιαστή.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και δύο χρόνια αργότερα πραγματοποίησαν τον γάμο τους. Έχοντας αποκτήσει 4 παιδιά και λίγο πριν κλείσουν 10 χρόνια μαζί, η ριάλιτι σταρ αποφάσισε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Ωστόσο, πέρα από τη σύνδεσή με τον West, η Kardashian δίνει επίσης τα εύσημα για το ότι ο κόσμος ξεκίνησε να τη σέβεται πραγματικά και στον εαυτό της. “Έχω δει αρκετά πολλά πρόσφατα, με το να πάω στη νομική σχολή, το να κάνω αυτό που θέλω και να βρω τη δική μου φωνή, έτσι ο κόσμος το είδε αυτό και το σεβάστηκε. Υπάρχουν διαβαθμίσεις σε αυτό”, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kardashian εκθειάζει τον πρώην σύζυγό της, αφού και κατά τη διάρκεια του γάμου τους είχε παραδεχθεί πως τον θαυμάζει. Άλλωστε, δεν θα ήταν απόλυτα αυτό που είναι σήμερα, αν ο Ye δεν της είχε δείξει τον δρόμο, ώστε να φτάσει στον πραγματικό της εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments