Διεθνή

Τζόρτζια Μελόνι: Ευρωπαϊκή υπόθεση η ενεργειακή κρίση

Τζόρτζια Μελόνι: Ευρωπαϊκή υπόθεση η ενεργειακή κρίση

Πηγή Φωτογραφίας: ap

Θα στηρίξουμε κάθε κίνηση η οποία θα αποσκοπεί στο να αποτρέψει φαινόμενα κερδοσκοπίας και αδικαιολόγητες αυξήσεις του κόστους της ενέργειας

Στην ενεργειακή κρίση και στην ανάγκη αντιμετώπισή της, αναφέρθηκε  η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλιας, Τζόρτζια Μελόνι, μe ανάρτησή της, στο Facebook.

«Η ενεργειακή κρίση είναι μια ευρωπαϊκή υπόθεση και με αυτή τη διαπίστωση πρέπει να αντιμετωπιστεί. Τα Αδέλφια της Ιταλίας και οι Ευρωπαίοι Συντηρητικοί υποστηρίζουν ότι η πραγματική αποστολή της ΕΕ θα έπρεπε να είναι να διαχειριστεί τις μεγάλες προκλήσεις της ηπείρου, που δύσκολα μπορούν να αντιμετωπιστούν, μεμονωμένα, από τις χώρες μέλη», τόνισε η νικήτρια των ιταλικών εκλογών της 25ης Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, η Τζόρτζια Μελόνι πρόσθεσε: «κινήσεις μεμονωμένων κρατών, με στόχο να εκμεταλλευτούν τα σημεία ισχύος τους, κινδυνεύουν να δημιουργήσουν παρεμβολή στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και να αλλοιώσουν την ευρωπαϊκή κοινή αγορά. Θα στηρίξουμε κάθε κίνηση η οποία θα αποσκοπεί στο να αποτρέψει φαινόμενα κερδοσκοπίας και αδικαιολόγητες αυξήσεις του κόστους της ενέργειας, όπως και μια κοινή πρωτοβουλία ουσιαστικής στήριξης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments