Ελλάδα

Μάξιμος Σαράφης: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο [vid]

Μάξιμος Σαράφης: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Προθεσμία για να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει το Σάββατο το πρωί έλαβε ο «Μάξιμος Σαράφης»

Προθεσμία για να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει το Σάββατο το πρωί έλαβε ο «Μάξιμος Σαράφης». Στον προστατευόμενο μάρτυρα της υπόθεσης Novartis και ακόμα 6 ατόμων απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Μάξιμος Σαράφης» και οι άλλοι 6, κατηγορούνται για τη σύσταση «μαϊμού» εταιρείας που υποσχόταν μεσολάβηση για δάνεια πολλών εκατομμυρίων, χρεώνοντας 100.000 ευρώ το άτομο. Έχουν συλληφθεί τρεις κατηγορούμενοι και αναζητούνται τέσσερα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί σε ανακριτή.

Πώς ξεγελούσε επιχειρηματίες και τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά

Για σειρά βαρύτατων αδικημάτων διώκονται πλέον τα μέλη του κυκλώματος που εξάρθρωσε η αστυνομία και ανάμεσά τους είναι και ο «Μάξιμος Σαράφης», ο οποίος φέρεται ως προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση της Novartis. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δεστεμπασίδης, επικαλούμενος τις γνωριμίες του στον επιχειρηματικό κόσμο, έταζε σε επιχειρηματίες ότι θα τους εξασφάλιζε δάνεια με ευνοϊκούς όρους από το… Κατάρ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μαζί του συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments