Πολιτική

Άδωνις: Κάποιοι θέλουν την Ελλάδα στην Άβυσσο της τοξικότητας

Άδωνις: Κάποιοι θέλουν την Ελλάδα στην Άβυσσο της τοξικότητας

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε για την πρόσφατη παραποίηση που υπέστησαν οι δηλώσεις του σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky

Καίριος και ουσιαστικός ήταν ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Άρη Πορτοσάλτε στον Σκάι.

Ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε για την πρόσφατη παραποίηση που υπέστησαν οι δηλώσεις του σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και στους δημοσιογράφους κ. κ. Ξενάκη και Στούμπο. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο απόσπασμα που παρερμηνεύθηκε δόλια από αντιπάλους του ιδίου και της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το τι θα έκανε ο κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής αν γνώριζε ότι, ενδεχομένως, τα τρένα δεν ήταν ασφαλή. Ιδιαίτερη μνεία έγινε επίσης και στο θέμα που ορισμένοι θέλησαν να δημιουργήσουν σχετικά και με τον κ. Πορτοσάλτε.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με το απόσπασμα από συνέντευξή του Άδωνι Γεωργιάδη για τον κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή, απόσπασμα που παρερμηνεύθηκε σκοπίμως, ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν σαφής: «Fake news. Τίποτε άλλο!» και διευκρίνισε ότι «πήραν ένα κομμάτι από μία φράση μου και το παρουσίασαν ως αυτοτελές. Επί δέκα συνεχόμενα λεπτά επιχειρηματολογούσα υπέρ της άποψης ότι ο κ. Καραμανλής ως υπουργός Μεταφορών έκανε ό,τι μπορούσε για να έχουν ασφάλεια τα τρένα. Το ατύχημα οφείλεται πρωτίστως σε λάθη του σταθμάρχη Λάρισας και σε αυτούς που τον τοποθέτησαν εκεί – αυτοί θεωρώ ότι έχουν εγκληματικές ευθύνες. Όλα τα συστήματα για τα τρένα λειτουργούσαν στη Λάρισα. Δεν είπα ότι ο κ. Καραμανλής γνώριζε κάτι για την Λάρισα και ότι το απέκρυψε. Είναι σαφές ότι έπεσα θύμα κοπτοραπτικής. Ξεκάθαρα».

Εν συνεχεία, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο συμβάν με τον κ. Άρη Πορτοσάλτε, λέγοντας ότι «κάποιοι προσπαθούν να βάλουν πάλι την Ελλάδα στην άβυσσο της τοξικότητας. Και αυτό γίνεται κλιμακωτά, με σχέδιο. Στην περίπτωση σχετικά με τον κ. Πορτοσάλτε και το πανό, στην αρχή επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρα. Μετά τοποθετείται το εμετικό πανό στο ΣΕΦ. Και μετά άρχισε το μέγα ψεύδος ότι «ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι εχθρός του Ολυμπιακού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments