Πολιτική

Μητσοτάκης από Άρτα: Η Ελλάδα από χώρα σκορποχώρι έγινε πατρίδα ισχυρή – Δείτε live

Μητσοτάκης από Άρτα: Η Ελλάδα από χώρα σκορποχώρι έγινε πατρίδα ισχυρή – Δείτε live

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Ομιλία στην Άρτα πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τη Δευτέρα 08/05 στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Δικαιοσύνη παντού λέει ο κ. Τσίπρας, παντού εκτός από δίπλα του, γιατί εκεί κρατά τον καταδικασμένο κ. Παππά, εκεί δεν υπάρχει δικαιοσύνη, εκεί είναι κακή η δικαιοσύνη, είναι πολιτικά κατευθυνόμενη», ανέφερε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας μίλησε για την αξιωματική αντιπολίτευση και για τις «μαύρες» διαφημίσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σχολίασε με έντονο τρόπο τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση, λέγοντας ότι «μας αιφνιδίαζε η στάση του» και προσθέτοντας ότι «εμείς κρατήσαμε τους φασίστες και τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής έξω από τη Βουλή, από τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε και από αυτή την υποχρέωση».

«Δικαιοσύνη παντού λέει ο κ. Τσίπρας, παντού εκτός από δίπλα του, γιατί εκεί κρατά τον καταδικασμένο κ. Παππά, εκεί δεν υπάρχει δικαιοσύνη, εκεί είναι κακή η δικαιοσύνη, είναι πολιτικά κατευθυνόμενη», πρόσθεσε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα είμαστε πρώτοι και με διαφορά στην Άρτα»

Έπειτα αναφέρθηκε στον απολογισμό του έργου της Νέας Δημοκρατίας, παρακινώντας τους πολίτες της Άρτας να ψηφίσουν Ν.Δ. στις 21 Μαΐου.  «Θα είμαστε πρώτοι και με διαφορά στην Άρτα», σημείωσε κατά την έναρξη της ομιλίας του, προσθέτοντας ότι θα αποτελέσει μια ήττα εντός έδρας για τον κ. Τσίπρα. «Ύστερα από τέσσερα χρόνια, ποιος είναι ο απολογισμός αυτής της προσπάθειας; Με τη δική σας προσπάθεια, όσα υποσχεθήκαμε τα κάναμε πράξη», τόνισε.

«Όπου πηγαίνω παρά τις δυσκολίες ένα πράγμα βλέπω: Η Ελλάδα του 2023 δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2019. Και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2015», προσέθεσε ο πρωθυπουργός.

«Μέσα σε μία τετραετία η Ελλάδα από σκορποχώρι έγινε μια γη με σύνορα σε γη, αέρα και θάλασσα», τόνισε, κάνοντας αναφορά στο έργο της Ν.Δ. «Ας ακούσουν το μήνυμα και όσοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι ευάλωτη», είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι η χώρα πλέον έχει ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις με νέο εξοπλισμό.

Δεσμεύσεις για μισθούς, υγεία και παιδεία

«Η υγεία παραμένει μεγάλος ασθενής για τη χώρα, όπως και η παιδεία», είπε και έπειτα πρόσθεσε ότι «ήδη έχουμε ξεκινήσει ένα έργο μεγάλης σημασίας, μέσα στον επόμενο χρόνο θα έχουμε 36 χιλιάδες διαδραστικούς πίνακες στα σχολεία».

Ακόμα, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι τη δεύτερη τετραετία θα «εξαφανίσει» τις «κακές όψεις» του δημόσιου τομέα. Ενώ για τους μισθούς είπε «ξέρω πολύ καλά ότι οι μισθοί στη χώρα είναι χαμηλοί, ας μην έχουμε αυταπάτες», προσθέτοντας ότι «θα αυξηθούν οι μισθοί στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα».

Στη συνέχεια, για ακόμα μια φορά, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τη σπουδαιότητα της υγείας και της παιδείας, που αποτελούν βασικοί πυλώνες του προγράμματος της Ν.Δ. για την τετραετία 2023-2027.

Αναφερόμενος στην Τουρκία, σχολίασε ότι «σε ένα εύθραυστο διεθνές περιβάλλον (…) η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα», προσθέτοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που η κάλπη της 21ης Μαΐου είναι τόσο σημαντική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments