Διεθνή

Ερντογάν: Ας κάνουμε την 28η Μαΐου την αρχή του αιώνα της Τουρκίας

Ερντογάν: Ας κάνουμε την 28η Μαΐου την αρχή του αιώνα της Τουρκίας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στο μήνυμά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν αναφέρει ότι η 28η Μαΐου «θα γίνει η αρχή του αιώνα της Τουρκίας».

Νέο μήνυμα προς τους Τούρκους ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στην Τουρκία, στις 28 Μαΐου, έστειλε το πρωί της Τρίτης με ανάρτησή του στο Twitter ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος συγκέντρωσε 2,5 εκατομμύρια περισσότερους ψήφους από τον αντίπαλό του, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Στο μήνυμά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν αναφέρει ότι η 28η Μαΐου «θα γίνει η αρχή του αιώνα της Τουρκίας».

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών στην Τουρκία στον οποίο συγκέντρωσε το 49,62% των ψήφων έναντι 44,89% του Κιλιτσντάρογλου, ο Ερντογάν σημειώνει ότι «πολεμήσαμε σκληρά χωρίς να υποκύπτουμε στις προκλήσεις, αγνοώντας τις πιέσεις και χωρίς να τα παρατάμε μπροστά στις δυσκολίες».

«Ευχαριστώ τον κάθε ένα από εσάς για τη βοήθειά σας, τις προσπάθειές σας και τις θυσίες σας. Δοξάζω τον Θεό που μου έδωσε τέτοιους συντρόφους» συμπληρώνει ο Ερντογάν.

«Τώρα είναι ώρα να σφραγίσουμε την νίκη της 14ης Μαΐου με έναν ακόμα μεγαλύτερο θρίαμβο» συνεχίζει ο πρόεδρος της Τουρκίας επισημαίνοντας ότι ο δεύτερος γύρος των εκλογών στην Τουρκία θα γίνει μια ημέρα μετά την 63η επέτειο από το πραξικόπημα της 27ης Μαΐου από τον Αντνάν Μεντερές.

Τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του κόμματός του ο Ερντογάν αναφέρει ότι «είμαστε μια συμμαχία που βάζει πάνω από όλα το έθνος και την αγάπη για την πατρίδα» ενώ «κλείνει» το μάτι στους σεισμοπαθείς που τον στήριξαν στις εκλογές της Κυριακής γράφοντας «η Τουρκία περιμένει από εμάς να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, τα θύματα του σεισμού περιμένουν από εμάς να γιατρέψουμε τις πληγές τους το συντομότερο δυνατό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments