Πολιτική

Η ΝΔ προς την κάλπη της 25ης Ιουνίου – «Μητσοτάκης ή αστάθεια», το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα

Η ΝΔ προς την κάλπη της 25ης Ιουνίου – «Μητσοτάκης ή αστάθεια», το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Αύριο η Βουλή εκλέγει προεδρείο για να διαλυθεί λόγω της εκλογικής αναμέτρησης του Ιουνίου και στην Νέα Δημοκρατία επιμένουν να μην επαναπαύονται και σχεδιάζουν την έγκαιρη υλοποίηση του προγραμματισμού τους

Αύριο η Βουλή εκλέγει προεδρείο για να διαλυθεί λόγω της εκλογικής αναμέτρησης του Ιουνίου και στην Νέα Δημοκρατία επιμένουν να μην επαναπαύονται και σχεδιάζουν την έγκαιρη υλοποίηση του προγραμματισμού τους για αυτήν την δεύτερη κάλπη.

Το δίλμμα «Μητσοτάκης ή αστάθεια» αναμένεται να τεθεί επιτακτικά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος. Με αυτόν τον τρόπο η  ΝΔ επιθυμεί να δείξει ότι ο Σύριζα, αλλά και το ΠΑΣΟΚ δεν προσφέρουν κάποια προοπτική σταθερής διακυβέρνησης για τον τόπο.

Το προεκλογικό επιτελείο της ΝΔ αντιλαμβάνεται πως η πραγματικά επιβλητική νίκη του κυβερνώντος κόμματος υποκρύπτει σοβαρούς κινδύνους, με σημαντικότερο την αντισυσπείρωση σε συγκεκριμένα εκλογικά ακροατήρια, αποκόπτοντας την Πειραιώς από κρίσιμε δεξαμενές καθ’ οδόν προς την αυτοδυναμία.

Με περιοδεία του πρωθυπουργού στο Περιστέρι αρχίζει αύριο η προεκλογική περίοδος. Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στο Περιστέρι, σε μια έμπρακτη ανταπόδοση των ιδιαίτερα υψηλών ποσοστών, που κατέγραψε στα δυτικά προάστια της Αθήνας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί μεθαύριο και την Τετάρτη την Κρήτη, καταβάλλοντας προσπάθεια να καλύψει και τους τέσσερις νομούς, οι οποίοι βάφτηκαν «μπλε» για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία.

Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός δεν θα φύγει από την Αθήνα και θα περιοδεύσει στην Α’ Αθηνών και την Παρασκευή, πρόκειται να επισκεφθεί τον Νομό Καρδίτσας.

Με βάση τον υπάρχοντα προγραμματισμό, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να ολοκληρώσει τις προεκλογικές ομιλίες του με ανοιχτή μεγάλη συγκέντρωση στην περιοχή του Θησείου, αφού θα έχει περιοδεύσει προηγουμένως στην Α’ και στην Β’ Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments