Πολιτική

Άδωνις: Δικαστικό τέλος στην τεράστια πλεκτάνη «Novartis»

Άδωνις: Δικαστικό τέλος στην τεράστια πλεκτάνη «Novartis»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Δικαστικό τέλος μπήκε στην τεράστια πλεκτάνη που είχε στηθεί εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη

Δικαστικό τέλος μπήκε στην τεράστια πλεκτάνη που είχε στηθεί εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη και άλλων πολιτικών προσώπων πρώτης γραμμής, με το με το σημερινό απαλλακτικό βούλευμα, που εξέδωσε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

‘Όλοι οι πολίτες θυμούνται την πολιτική προσπάθεια που καταβλήθηκε να θιγεί η τιμή και η αξιοπρέπεια πολιτικών προσώπων και δη, του Άδωνι.

Ψευδεπίγραφες καταγγελίες έγιναν πρωτοσέλιδα στον τύπο της Αριστεράς, επιχειρήθηκε να διασυρθούν οικογένειες, να σπιλωθούν συνειδήσεις.

Αυτό ακριβώς διερεύνησε η ελληνική Δικαιοσύνη και εξακρίβωσε με πανηγυρικό τρόπο το ανυπόστατο και το αυθαίρετο των φανταστικών καταγγελιών.

Πιο συγκεκριμένα, έκλεισε δικαστικά σήμερα η υπόθεση δωροδοκίας δέκα πολιτικών προσώπων από τη φαρμακοβιομηχανία Novartis, αφού το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο εξέδωσε βούλευμα με το οποίο απαλλάσσονται οι Κωνσταντίνος Φρουζής, Νίκος Μανιαδάκης και τρία στελέχη του ελβετικού κολοσσού από τις κατηγορίες.

Ιδιαίτερα, με το υπ´ αριθμόν 764 / 2023 βούλευμα απαλλάσσονται τα πέντε αυτά πρόσωπα καθώς όπως αναφέρεται σε αυτό, δεν προέκυψαν στοιχεία ότι τέλεσαν την πράξη της δωροδοκίας από κοινού κατ’ εξακολούθηση και της άμεσης συνέργειας στο εν λόγω αδίκημα “σε ό,τι αφορά στα 10 πολιτικά πρόσωπα που διερευνήθηκαν για την υπ’ αυτών τέλεση πράξεων παθητικής δωροδοκίας είτε ως ύποπτοι είτε ως κατηγορούμενοι.

Ο Άδωνις ευχαριστεί την Ελληνική Δικαιοσύνη που έπραξε το καθήκον της και επιστρέφει όλες τις επίπλαστες κατηγορίες στα πρόσωπα των ηθικά εξαχρειωμένων αντιπάλων του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments