Πολιτική

Μητσοτάκης: Ευπρόσδεκτος όποιος πολιτικός αρχηγός θέλει να βρεθεί στο Συντονιστικό Κέντρο

Μητσοτάκης: Ευπρόσδεκτος όποιος πολιτικός αρχηγός θέλει να βρεθεί στο Συντονιστικό Κέντρο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανοιχτή πρόσκληση στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης να παρευρίσκονται στο Συντονιστικό Κέντρο απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανοιχτή πρόσκληση στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης να παρευρίσκονται στο Συντονιστικό Κέντρο απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής σε χθεσινή του τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και σε ανάρτηση που αναδημοσίευσε στο twitter του «όσοι βρίσκονται στο Συντονιστικό Κέντρο καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια. Ο σωστός συντονισμός που έχουμε πετύχει είναι κατάκτηση για τη χώρα. Όποιος πολιτικός αρχηγός θέλει να βρεθεί στο Συντονιστικό Κέντρο την ώρα που αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη φωτιά, είναι ευπρόσδεκτος».

«Το 2019 αναλάβαμε τη δέσμευση να θέσουμε τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας σε απόλυτη προτεραιότητα. Τη δέσμευση αυτήν την υλοποιήσαμε. Προφανώς όμως πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα. Οφείλουμε να χτίσουμε πάνω σε όσα πετύχαμε», αναφέρει χαρακτηριστικά σε άλλη του ανάρτηση στην οποία παρουσιάζει μερικές από τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που συνετέλεσαν στην καλύτερη διαχείριση των δασικών πυρκαγιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments