Πολιτική

Σακελλαροπούλου: «Ο λαός μας πάντοτε αντλούσε δύναμη από την προστατευτική παρουσία της Παναγίας»

Σακελλαροπούλου: «Ο λαός μας πάντοτε αντλούσε δύναμη από την προστατευτική παρουσία της Παναγίας»

Πηγή Φωτογραφίας: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης, Τρίτη 15 Αυγούστου 2023. (ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI)

Στην δολοφονία του Μιχάλη και τις φωτιές από τις οποίες δοκιμάστηκε η χώρα μας αναφέρθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από την Αλεξανδρούπολη

«Ο λαός μας πάντοτε αντλούσε παρηγοριά και δύναμη από την προστατευτική παρουσία της Παναγίας», επισήμανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά” από τον ακριτικό Έβρο, καθώς παρέστη στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, για την Κοίμηση της Θεοτόκου, που έγινε στο Μητροπολιτικό Ναό Αλεξανδρούπολης, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ανθιμος.

«Γιορτάζουμε με κατάνυξη την Κοίμηση της Θεοτόκου. Και με περισυλλογή, γιατί το φετινό καλοκαίρι σημαδεύτηκε, δυστυχώς, από καταστρεπτικές πυρκαγιές και τραγικές απώλειες. Καθώς και από ένα ακόμη περιστατικό αθλητικής βίας, που οδήγησε στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, σύμπτωμα οδυνηρών παθογενειών που δεν συνάδουν με τον πολιτισμό μας και με το μέλλον που θέλουμε για τα παιδιά μας.Ο λαός μας, όμως , πάντοτε αντλούσε παρηγοριά και δύναμη από την προστατευτική παρουσία της Παναγίας. Γι’ αυτό και την τιμάμε, κάθε χρόνο, ως Μητέρα της Ζωής. Από τον ακριτικό Έβρο, εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά!»,δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments