Διεθνή

Η Γάζα πριν και μετά τους βομβαρδισμούς: Δορυφορικές εικόνες [pic]

Η Γάζα πριν και μετά τους βομβαρδισμούς: Δορυφορικές εικόνες [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Δορυφορικές εικόνες πριν και μετά τους βομβαρδισμούς στη Γάζα

Δορυφορικές εικόνες πριν και μετά τους βομβαρδισμούς στη Γάζα

Δορυφορικές εικόνες πριν και μετά τους βομβαρδισμούς στη Γάζα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, κτίρια, σπίτια και δομές έχουν μετατραπεί σε ερείπια και τίποτα δεν θυμίζει πια τις περιοχές της Λωρίδας της Γάζας, λίγες ώρες μετά τη βραδινή επιδρομή του ισραηλινού στρατού στο βόρειο τμήμα της Γάζας.

Την ίδια ώρα ο Ισραηλινός Στρατός (IDF) αποκαλύπτει συνομιλία Ισραηλινού στρατιωτικού αξιωματούχου με κάτοικο της Γάζας. Στο ηχητικό απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο Twitter, ο Ισραηλινός ζητά από τον κάτοικο να εκκενώσει την περιοχή για να προστατεύσει τον εαυτό του και να κατευθυνεί προς τα νότια της Λωρίδας της Γάζας, στο Χαν Γιουνίς.

«Πήγαινε άμεσα προς τα εκεί, μην θέσεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο» φέρεται να λέει ο Ισραηλινός, με τον κάτοικο της Γάζας να του απαντά πως δεν μπορεί να το κάνει, καθώς «όλοι οι δρόμοι είναι μπλοκαρισμένοι».

«Πού είναι μπλοκαρισμένοι οι δρόμοι και ποιος του μπλόκαρε; Η Χαμάς ρωτά ο Ισραηλινός στρατιωτικός, με τον κάτοικο να απαντά καταφατικά: «Ναι… Μας στέλνουν όλους πίσω στα σπίτια μας… Είδα κόσμο να πηγαίνει προς τα εκεί και να τον στέλνουν πίσω στα σπίτια του… Πυροβολούν προς τον κόσμο που προσπαθεί να φύγει…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments