Διεθνή

Έκλεψε… κουβά με φύλλα χρυσού αξίας 1,6 εκατ. δολαρίων!

Έκλεψε… κουβά με φύλλα χρυσού αξίας 1,6 εκατ. δολαρίων!
Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης δεν γνώριζε αρχικά τι ακριβώς περιείχε ο κουβάς, το βάρος του οποίου φάνηκε να τον δυσκολεύει!

Ιδιαίτερα απρόσεκτοι αποδείχθηκαν οι υπάλληλοι μιας εταιρείας διαχείρισης περιουσίας, η οποία είχε αναλάβει τη μεταφορά πολύτιμων αντικειμένων, μεταξύ των οποίων και ενός κουβά με φύλλα χρυσού αξίας 1,6 εκατ. δολαρίων, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Βλέποντας μπροστά του ορθάνοιχτο τον αποθηκευτικό χώρο του φορτηγού της εταιρείας, ένας άνδρας πλησίασε αποφασιστικά το όχημα αρπάζοντας τον κουβά, βάρους σχεδόν 40 κιλών, για να διαφύγει εν συνεχεία προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου, με τις αρχές ωστόσο να δίνουν την Τετάρτη στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του κλέφτη, σε μία προσπάθεια να τον εντοπίσουν.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης δεν γνώριζε αρχικά τι ακριβώς περιείχε ο κουβάς, το βάρος του οποίου φάνηκε να τον δυσκολεύει, όπως μαρτυρούν τα πλάνα από τις κάμερες.

Αν και ο κλέφτης φέρεται να έχει διαφύγει στο Μαϊάμι ή το Ορλάντο, η αστυνομία της Νέας Υόρκης δηλώνει σίγουρη ότι αργά ή γρήγορα θα συλληφθεί, σύμφωνα με το NBC News.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments