Αθλητισμός

Ντέρμπι που κρίνει πολλά στο ΟΑΚΑ

Ντέρμπι που κρίνει πολλά στο ΟΑΚΑ
Στο μεγάλο ντέρμπι της 21η αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (19:00, Cosmotesport 4).

​Στο παιχνίδι που κλείνει την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (19:00, Cosmotesport 4).

Η σημερινή (13/3) αναμέτρηση κρύβει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, σε ότι έχει να κάνει τουλάχιστον με την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Σε περίπτωση νίκης, ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κλειδώνει την κορυφή της Stoiximan.gr Basket League και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ, καθώς δύσκολα θα χάσει βαθμούς στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της Regular Season (Τρίκαλα ΠΑΟΚ, Κύμη εντός και Ρέθυμνο, Προμηθέας εκτός).

Βέβαια, μεγάλο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση έχει και η ΑΕΚ, η οποία μπορεί να έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση του πρωταθλήματος, ωστόσο θέλει να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από την Μονακό και να ξεκινήσει με το… δεξί την εποχή μετά τον Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν για την «Ένωση» και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, λέγοντας για την σημερινή αναμέτρηση:

Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς πρέπει να διαχειριστούμε σε χρόνο μηδέν τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την αποχώρηση του Γιούρι. Έχουμε μπροστά ένα πολύ σημαντικό ματς αύριο με τον Ολυμπιακό, όπου και θέλουμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε πως η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για μία μεγάλη νίκη κόντρα σε μία ομάδα Top επιπέδου, ενώ, από την… αντίθετη μεριά, ο Έρικ Γκριν ανέφερε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός κόντρα στην «Ένωση».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments