Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Τα λεφτά πίσω στον κόσμο αν δεν μαζευτούν 15 εκατομμύρια”

Παναθηναϊκός: “Τα λεφτά πίσω στον κόσμο αν δεν μαζευτούν 15 εκατομμύρια”
Η πρόταση που έκανε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος και η οποία αφορά τα χρήματα που θα βάλει ο κόσμος και τι εγγυήσεις θα υπάρξουν.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανέλυσε ένα πλάνο που αναφέρει πως θα ήταν ιδανικό να μαζευτούν 300.000 Παναθηναϊκοί και να βάλουν από 50 ευρώ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ την ίδια ώρα θα συνεισφέρουν ο ίδιος και άλλοι επιχειρηματίες περισσότερα λεφτά για να βοηθήσουν.

Στόχος του κ. Θεοδωρόπουλου είναι να μαζευτεί ένα ποσό τις τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να βγει η φετινή χρονιά χωρίς προβλήματα για τον σύλλογο και χωρίς κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών και υποβιβασμού προκειμένου να μπει στην επόμενη σεζόν όσο το δυνατόν πιο «καθαρός» γίνεται και με στόχο μια νέα αρχή.

Ωστόσο, ο άνθρωπος που ανέλαβε την πρωτοβουλία για να προχωρήσει σε ένα τέτοιο πρότζεκτ θέλει να είναι ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο, απ’ τη στιγμή που θα του ζητήσει να βάλει το χέρι στην τσέπη για ακόμα μία φορά ώστε να σωθεί η αγαπημένη του ομάδα. Και η πρότασή του αφορούσε επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό.

«Αν δεν καταφέρουμε να μαζέψουμε τα 15 εκατομμύρια ευρώ, τότε οφείλουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα σε όσους έβαλαν. Δεν θα πειραχτεί τίποτα απ’ τα λεφτά μέχρι να μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό. Και αν αυτό δεν γίνει, θα προχωρήσουμε σε επιστροφές», ήταν η πρόταση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, που βρήκε σύμφωνους όσους ήταν παρόντες στο Χίλτον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments