Ζώδια

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 27/8 ως 2/9/2018

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 27/8 ως 2/9/2018
Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 27/8 ως 2/9/2018.

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 27 Αυγούστου ως 2 Σεπτεμβρίου 2018;

ΚΡΙΟΣ

Το ευχάριστο γεγονός της εβδομάδας και μια ακόμη ένδειξη ότι όλα μπορούν να διορθωθούν είναι ότι ο κυβερνήτης σου Άρης θα αρχίσει έπειτα από μήνες να κινείται επιτέλους ορθόδρομα. Αυτό επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σου, και τον συναισθηματικό, επειδή είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου. Αρχίζεις να έχεις περισσότερη ενέργεια και διάθεση να κάνεις πιο πολλά πράγματα. Ήδη και ο Ερμής κινείται ορθόδρομα στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και εκτός από το να κάνεις νέες γνωριμίες, μπορείς να δημιουργήσεις και μια νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ και αρκετό καιρό είναι πιθανό να ένιωθες ότι η ενέργειά σου έχει εξαντληθεί. Δεν είναι μόνο η ζέστη, οι εκλείψεις που πέρασαν ή ότι σου βγαίνει τώρα η κούραση της χρονιάς. Είναι και ότι ο Άρης ήταν ανάδρομος στον δωδέκατο οίκο σου εδώ και πολύ καιρό και αυτό κατά κάποιο τρόπο εξαντλούσε γρήγορα τις δυνάμεις σου. Πλέον θα κινείται ορθόδρομα και θα πάρεις τα πάνω σου και θα ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Και περνάς σε μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο που σε αφορά και αν είσαι σε σχέση και αν είσαι single. Κάτι που σημαίνει ότι λόγω της έντονης δικτύωσής σου αυτές τις μέρες, μπορείς να γνωρίσεις και ένα πρόσωπο που να σε ενδιαφέρει και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το νέο της εβδομάδας είναι ότι ο Άρης αρχίζει να κινείται ορθόδρομα στον όγδοο οίκο σου. Αυτό αφενός σημαίνει ότι έχεις περισσότερη ενέργεια και ότι μπορείς να κάνεις κάποια ξεκινήματα, αφετέρου ότι οι στενές προσωπικές σου σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν και ότι το πάθος, στη συναισθηματική σου ζωή, αναζωπυρώνεται. Η εβδομάδα έχει περισσότερο νέα που σχετίζονται με θετικές εξελίξεις σε πρακτικά ζητήματα αλλά και η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται. Ο Ερμής, επίσης, ο κυβερνήτης σου, είναι εδώ και κάποιες μέρες ορθόδρομος και ήδη μπορείς άφοβα να επικοινωνείς και να γνωρίζεις νέους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης επιτέλους θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να έχει πολύ θετικές εξελίξεις πλέον, έπειτα από ένα πολύ έντονο καλοκαίρι με τεράστιες αλλαγές στις ζωές πολλών, από εδώ και πέρα αρχίζεις να ηρεμείς και να έχεις και καλύτερη επικοινωνία στις σχέσεις σου. Ο Άρης σου δίνει ενέργεια και δυναμισμό και πολύ πιθανό να σε βάλει σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης επιτέλους από τις 27 θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα. Τελειώνει ο Αύγουστος, τελειώνουν και τα βάσανα, τα οποία δεν ήταν και λίγα αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια, τώρα φαίνεται ότι θα έχεις αρκετή δουλειά και περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Αλλά έχεις και έναν Ερμή (επίσης ορθόδρομο) στο ζώδιό σου ο οποίος μπορεί να φέρει συναντήσεις και επαφές με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Προφανώς από τώρα ξεκινάει μια νέα κατάσταση στη ζωή σου, ένα νέο κεφάλαιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τις 27 και έπειτα από πολλούς μήνες σε ανάδρομη πορεία, θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα. Είναι θετικό και το ότι θα είναι ορθόδρομος πλέον, αλλά και το ότι θα επηρεάζει τη συναισθηματική σου ζωή, η οποία στο τέλος του καλοκαιριού εξελίσσεται με ενδιαφέροντα τρόπο. Τουλάχιστον είναι και ο Ερμής ορθόδρομος και μπορείς να εμπιστευτείς περισσότερο τις νέες γνωριμίες σου. Πάντως από την προηγούμενη εβδομάδα φάνηκε ότι κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει στη συναισθηματική σου ζωή, με το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα και την πανσέληνο στους Ιχθύς.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης θα αρχίσει επιτέλους την ορθόδρομη πορεία του και αυτό είναι ένα από τα πολύ θετικά στοιχεία του Αυγούστου. Πλέον μπορείς άφοβα να κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, όπως και στον συναισθηματικό, αφού και ο Ερμής κινείται ορθόδρομα και απαλλαχτήκαμε από τις εκλείψεις του καλοκαιριού. Βέβαια, προς το παρόν φαίνεται ότι πρέπει να βάλεις σε μια σειρά κάποια πρακτικά ζητήματα, κάτι που αξίζει να επιδιώξεις, επειδή αυτό θα σε κάνει να νιώσεις απελευθέρωση και να δεις με διαφορετική ματιά τη συναισθηματική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης θα αρχίσει από τις 27 να κινείται ορθδόδρομα στον τρίτο οίκο σου και πλέον με ορθόδρομο Άρη και ορθόδρομο Ερμή μπορείς να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα και να καλλιεργήσεις τις νέες σχέσεις που μπορεί να προκύψουν αυτή την περίοδο. Γιατί από ό, τι φαίνεται μπορούν να δημιουργηθούν νέα πράγματα. Αυτό το επιβεβαιώνει και ο Δίας στο ζώδιό σου και ο Ποσειδώνας και η πρόσφατη πανσέληνος στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της αγάπης. Το καλοκαίρι μπορεί να ήταν δύσκολο μέχρι τα μέσα Αυγούστου περίπου, αλλά πλέον δείχνει ένα πολύ πιο θετικό πρόσωπο, ειδικά για τη συναισθηματική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πιο θετικό σημείο της εβδομάδας είναι ότι ο Άρης στις 27 θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα έπειτα από πολύ καιρό και σίγουρα θα νιώσεις περισσότερη ενέργεια και επιθυμία για δράση. Και ο Ερμής είναι ορθόδρομος πλέον και θα μπορείς να κάνεις άφοβα νέα ξεκινήματα στον συναισθηματικό τομέα. Όσο πλησιάζει ο μήνας προς το τέλος του, τόσο πιο πολύ ξεκαθαρίζουν κάποιες σχέσεις και καταλαβαίνεις αν και με ποιο τρόπο θα μπορέσεις να συνεχίσεις. Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, όπως θα καταλαβαίνεις, βάζει πολλά πράγματα στη θέση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα από τα πιο θετικά νέα είναι ότι ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας και της δράσης, θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου. Και εκεί που ένιωθες ότι δεν είχες καθόλου ενέργεια ή ότι πάνω που ετοιμαζόσουν να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, κάτι συνέβαινε και σε σταματούσε, τώρα είσαι έτοιμος-η για δράση. Ο Άρης είναι και πλανήτης που δίνει έναν απίστευτο μαγνητισμό. Είναι και μια περίοδος που μπορεί να γίνει μια νέα γνωριμία και να αλλάξουν τα δεδομένα της συναισθηματικής σου ζωής, αρκεί να κινείσαι σε κοινωνικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από τις 27 θα κινείται – επιτέλους – ορθόδρομα και ο μήνας θα κλείσει με τα πράγματα σε μια σειρά. Τελειώσαμε με τις εκλείψεις, τελειώσαμε με τους ανάδρομους, με ένα καλοκαίρι που δεν το λες και καθόλου εύκολο. Η κατάσταση πλέον είναι πολύ πιο ελπιδοφόρα και για τη συναισθηματική σου ζωή. Εξάλλου στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τη συναισθηματική οικειότητα βρίσκεται ο Ερμής, ορθόδρομος πλέον και οι γνωριμίες μπορούν να έχουν πολύ ενδιαφέρον. Είναι καλό να πειραματιστείς αυτή την περίοδο, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίσεις κι εσύ καλύτερα τον νέο σου εαυτό. Μιλάμε τον μετά την έκλειψη της 27ης Ιουλίου εαυτό, που συνέβαλλε στο να γίνουν κάποιες αλλαγές μέσα σου.

 ΙΧΘΥΣ

Από τις 27 ο Άρης θα κινείται ορθόδρομα – εδώ και μήνες ως ανάδρομος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του δύσκολου καλοκαιριού που περάσαμε (σου υπενθυμίζω τρεις εκλείψεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ανάδρομος Ερμής και ανάδρομος Άρης, όλα μαζί σχεδόν). Πλέον τα δύσκολα πέρασαν και είσαι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα από τον Σεπτέμβριο. Ο Άρης βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις παρέες, τους φίλους, την κοινωνική σου ζωή και τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και η θέση του σε αυτό το σημείο εκτός από θετική και ευχάριστη, μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή να επισπεύσει τις διαδικασίες σε σχέση με κάτι που έχει δημιουργηθεί.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments