Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους
Προβλέψεις για ελεύθερους για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 15/1/19.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια Κριός

Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να βοηθήσετε όσους το χρειάζονται πραγματικά. Βοηθήστε κάποιο φίλο να κάνει μια κίνηση ή πείτε σε κάποια φίλη αυτό που χρειάζεται να ακούσει.

Οι άλλοι σας χρειάζονται περισσότερο από όσο νομίζετε και η γενναιοδωρία σας σας κάνει δέκα φορές πιο σέξι.

Ταύρος

Η διάθεση της σημερινής μέρα είναι βαριά, οπότε επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή. Αν και οι προθέσεις σας είναι καλές όταν πειράζετε τους άλλους, εκείνοι τις παρερμηνεύουν, οπότε επιλέξετε να τους ακούσετε απλά με προσοχή.

Δίδυμοι

Σας ενδιαφέρει πολύ ο τρόπος που σας βλέπουν οι άλλοι τώρα, αλλά μην το αφήσετε να καθοδηγήσει τη συμπεριφορά σας. Πάντα θα υπάρχουν επικριτικοί άνθρωποι που το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν τους άλλους, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το πώς βλέπετε εσείς τον εαυτό σας.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα πάρτε ένα συναισθηματικό ρίσκο και εξερευνήστε μια άγνωστη περιοχή. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια νέα γειτονιά, ή ίσως ακόμη και μια βαθιά αναζήτηση των συναισθημάτων σας. Η ζωή είναι μια περιπέτεια που σας περιμένει να την ανακαλύψετε!

Λέων

Σήμερα προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε αν κάποιος επικρίνει εσάς ή τις ιδέες σας. Μπορεί να σας δίνουν φιλικές συμβουλές, και όχι να σας επιτίθενται προσωπικά. Αποσπάστε τα συναισθήματά σας από τη λογική σας εάν θέλετε να βρείτε τον έρωτα.

Παρθένος

Δεν είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα, οπότε μην πιέζεστε πολύ. Επικεντρωθείτε στο πώς θα διασκεδάσετε, αντί να ανησυχείτε για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. Πείστε τους άλλους να σας κάνουν παρέα και ίσως συναντήσετε το ιδανικό σας ταίρι.

Ζυγός

Με τόσα πολλά πράγματα που έχετε σήμερα στο πρόγραμμά σας, μπορεί να κινδυνεύετε από υπερκόπωση. Γράψτε μια εκτενή λίστα με όλα όσα πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να διαγράφετε αυτά που θα προτιμούσατε να παραλείψετε. Προσπαθήστε να απλοποιήσετε τα καθήκοντα σας!

Σκορπιός

Τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα σήμερα –αρκεί να συνεχίσετε να επιμένετε. Καλά θα ήταν αν τα έκανε όλα για εσάς το πεπρωμένο, αλλά ξέρετε ότι κάθε στόχος που αξίζει να επιδιώξετε (όπως ο έρωτας) χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια για να επιτευχθεί.

Τοξότης

Μπορείτε να μάθετε πολλά για τον έρωτα και τις σχέσεις αν ακούτε τις ιστορίες των άλλων ανθρώπων. Αν και η μόδα αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, οι σχέσεις αντιμετωπίζουν συχνά παρόμοια προβλήματα -και λύσεις.

Αιγόκερως

Ελάτε σε επαφή με τους άλλους σήμερα όσο περισσότερο μπορείτε –όχι μόνο για να πετύχετε κάποια πράγματα αλλά και για να περάσετε καλά. Συνδυάζοντας και τα δύο, θα γίνετε αρκετά δημοφιλείς, οπότε σκεφτείτε αντισυμβατικά και στη συνέχεια βγείτε να διασκεδάσετε!

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Αφήστε τα προβλήματα των άλλων και ασχοληθείτε με τις δικές σας επιθυμίες. Το πιθανότερο είναι ότι τις έχετε βάλει σε αναμονή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Επικεντρωθείτε στους στόχους της ερωτικής σας ζωής που θέλετε να επιτύχετε.

Ιχθύες

Κάνε κάτι σπουδαίο για τον εαυτό σας σήμερα. Αγοράστε κάτι όμορφο που επιθυμούσατε ή απολαύστε σε ένα ακριβό δείπνο. Ένα μασάζ είναι πάντα μια καλή ιδέα, και θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η μέρα σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments