Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (7/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (7/3/19)
Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (7/3/19).

Κριός

Ποιο είναι αυτό στο οποίο πιστεύετε πολύ, αγαπητοί Κριοί; Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας της συγχώρεσης και άφεσης μέχρι το μεσημέρι: Θα εμμείνετε σε αυτή τη σκέψη, μέχρι να βρείτε απάντηση. Μην μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ή να αναζητήσετε κάτι παραπάνω τώρα.

Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσετε καθετί περιττό και να αποβάλετε κάθε πικρία. Στη συνέχεια θα δεχθείτε εσείς την επίσκεψη του φεγγαριού, οπότε θα είστε πιο ελεύθεροι να δράσετε. Ηγηθείτε των σχεδίων και εντάξτε αρκετή κοινωνική δραστηριότητα στο πρόγραμμα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Όσο ανθρωπιστές κι αν είστε, αγαπητοί Ταύροι, ακόμη και η δική σας υπομονή μπορεί να εξαντληθεί από τα ανόητα κόλπα κάποιων!

Οργανώστε το κοινωνικό σας πρόγραμμα στο πρώτο μισό της ημέρας, που το φεγγάρι θα είναι συμβατό με το σκεπτικό σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον 12ο Οίκο σας της ανανέωσης και της ξεκούρασης.

Η ανάγκη σας θα στραφεί σε πιο χαλαρές συναντήσεις και δραστηριότητες. Φροντίστε να χαρίσετε απόψε στον εαυτό σας το ψυχαγωγικό διάλειμμα που χρειάζεται!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Δράστε όσο το σίδερο είναι ζεστό, αγαπητοί Δίδυμοι! Το πρωινό θα σας βρει ετοιμοπόλεμους και περιζήτητους ηγέτες, δηλαδή στο ρόλο που σας αρμόζει. Δεν θα συναντήσετε αντιστάσεις στις εντολές που θα δίνετε ή στη διανομή καθηκόντων.

Από το μεσημέρι και μετά, που η Σελήνη θα περάσει στον τομέα σας της ομαδικότητας, αρχίστε να υιοθετείτε πιο δημοκρατικές προσεγγίσεις. Παραχωρήστε μέρος των ευθυνών για να μην μεταφέρετε μόνοι όλο το βάρος. Αναζητήστε πολυπληθείς παρέες για το βράδυ… Δεν αποκλείεται να ανάψουν σπίθες με ένα άτομο του φιλικού κύκλου σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Υποστηρίξτε τις ιδέες σας, αγαπητοί Καρκίνοι… Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να είστε μόνοι στην πλευρά σας! Ένας γνήσιος ηγέτης δεν χρειάζεται ανά πάσα στιγμή ακόλουθους. Συνεχίστε να κινείστε αυτόνομα και σύντομα οι υπόλοιποι θα αντιληφθούν τις αποτελεσματικές μεθόδους σας.

Μην μιλάτε πολύ, αφήστε τα αποτελέσματά σας να πουν την ιστορία σας. Διαβάστε, κάντε τις έρευνές σας μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα αρχίστε να αποσύρεστε. Το βράδυ ψυχαγωγηθείτε στρατηγικά, με ανθρώπους που έχουν κύρος και γνώση, που εμπνέουν με τη δράση τους. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε και θα ανταλλάξετε επαγγελματικές κάρτες!

ζώδια σήμερα Λέων

Κάποιες μέρες ακόμα και οι καλύτεροι άνθρωποι μπορεί να σας εξαγριώσουν, αγαπητοί Λέοντες! Όταν νιώθετε τόσο εριστικοί, μην πιέζεστε να είστε δοτικοί ή κοινωνικοί. Χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας και την αναθεώρηση των δικών σας αναγκών, για να μπορέσετε να τις διεκδικήσετε.

Από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και στον τομέα σας της αλήθειας, δεν θα δυσκολεύεστε πλέον να εκφράσετε τα ζητούμενά σας. Να είστε προσεκτικοί και ευγενείς στον τρόπο προσέγγισής σας, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να γκρεμίσετε γέφυρες!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Οι σχέσεις θα διέπονται από σφοδρότητα σήμερα -με την καλή και την κακή έννοια! Από τη μία θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τη διάθεσή σας για συνύπαρξη, από την άλλη μπορεί να αντιδράσετε σε περιορισμούς που θα θέσει στη δική σας ζωή αυτό το «ζευγάρωμα».

Ίσως η σωστή πολιτική να είναι η θυσία της ανεξαρτησίας σας, αγαπητοί Παρθένοι… Αν και υπάρχουν κάποιες πτυχές της ζωής σας που δεν διαπραγματεύεστε για κανέναν. Να έχετε συνειδητοποιήσει ποια είναι τα δικά σας όρια πριν επικυρώσετε συμφωνίες. Και φροντίστε να έχετε ενημερώσει επί αυτών το έτερο μέλος τους!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Τα επίπεδα του άγχους σας θα είναι αυξημένα σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Αυτό θα σηκώσει το κόκκινο σημαιάκι ότι χρειάζεστε ενίσχυση. Δεν είναι ένδειξη αδυναμίας η παραδοχή της ανάγκης για βοήθεια, γι’ αυτό επιστρατεύστε τον κανόνα των ετερώνυμων που έλκονται: Η σύμπραξη μπορεί να σας ενδυναμώσει, ώστε να πορευτείτε προς στόχους που θα δυσκολευόσασταν να φτάσετε μόνοι. Ακόμα κι αν πρέπει να μοιραστείτε τα κέρδη, θα έχετε εστιάσει στα εγχειρήματα που σας συμφέρουν περισσότερο!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ο ενθουσιασμός γίνεται δεύτερη φύση σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Να ευχαριστείτε γι’ αυτό τη Σελήνη, που από τον 5ο Οίκο σας θα σας κάνει να φλέγεστε από πάθος σήμερα το πρωί. Και ενώ αυτό θα κοχλάζει, να θυμάστε ότι για να σας ακολουθήσουν κι άλλοι αρκεί να διατηρήσετε μια απλότητα στα σχέδιά σας.

Το φεγγάρι θα μπει στον Κριό και τον πρακτικό 6ο Οίκο σας αργότερα. Από εκεί θα σας ωθήσει να αναλάβετε την ηγεσία του προγραμματισμού, για να αποδώσουν όλα τα «νούμερα» του τσίρκου που έχετε στήσει στο μυαλό σας. Προς το βραδάκι στραφείτε στην υγιεινή διαβίωση, ίσως με λίγη γιόγκα και μπόλικους φίλους για συντροφιά!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Σήμερα στραφείτε στα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν πρέπει να αναβάλετε για αύριο τα φιλόδοξα σχέδιά σας! Αγαπητοί Τοξότες, δεν αρκεί να εστιάσετε το μυαλό σε έναν στόχο. Αν δεν εστιάζει και η καρδιά σας, θα χάσετε την καίρια στιγμή. Ζητήστε στήριξη από μια γυναικεία φιγούρα του στενού σας περιβάλλοντος. Τα σύννεφα θα αρχίσουν να απομακρύνονται από το μεσημέρι, που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και στον πιο 5ο Οίκο σας της ορμής και της ανεμελιάς.

Ακυρώστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και συναντήστε τους φίλους σας για έναν ακόμη γύρο με κοκτέιλ!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Η συμβουλή για σήμερα: Να πληρώνετε άμεσα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Προτιμήστε την οπτική της αφθονίας αντί της μετριοπάθειας. Η γενναιοδωρία σας προς ένα άτομο, μπορεί να μην τύχει άμεσης ανταπόδοσης αλλά θα ανοίξει τη βρύση των οφελών από πλευράς του σύμπαντος. Ίσως να λάβετε ένα απρόσμενο δώρο λίγο αργότερα. Υπάρχουν αρκετά για να πορευτείτε, γι’ αυτό μην είστε φειδωλοί με αυτά που έχετε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Σήμερα πρέπει να μείνετε αντικειμενικοί, αγαπητοί Υδροχόοι! Μην πάρετε θέση σε κανένα θέμα, αν δεν μάθετε όλες τις πτυχές του. Κάντε την έρευνά σας από νωρίς, με ερωτήσεις και ανάλογες αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Συλλέξτε τις εμπειρικές πληροφορίες και ζυγίστε τα πάντα με κριτήριο τις δικές σας αξίες. Κάτι που φαίνεται άρτιο στα χαρτιά, δεν σημαίνει ότι αποτελεί σωστή απάντηση για εσάς. Η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και στον τομέα σας της φιλίας αργότερα. Να είστε προετοιμασμένοι για πρωτότυπες και συναρπαστικές δραστηριότητες με τα λοιπά μέλη της παρέας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αφήστε τους πάντες πίσω σας και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και μόνο, αγαπητοί Ιχθύες! Η διαμονή της Σελήνης στο ζώδιό σας στην έναρξη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να κάνετε άλματα στα σχέδιά σας για το μέλλον. Ασχοληθείτε με το «πώς» των διαδικασιών από το μεσημέρι και μετά, που το φεγγάρι θα μετακομίσει στον ορμητικό Κριό. Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που θα θέλατε να έχετε, να είστε ή να κάνετε – γιατί ούτε ο ουρανός δεν θα αποτελεί όριο για εσάς

Πηγή: astrolive

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments