Μedia

Διονυσία Κουφωλιά: Μιλάει για τον αδικοχαμένο αδερφό της (vid)

Διονυσία Κουφωλιά: Μιλάει για τον αδικοχαμένο αδερφό της (vid)
Η Διονυσία Κουφωλιά μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη για τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο αδερφός της στο σεισμό πόλης Λ΄Ακουιλα.

Η Διονυσία Κουφωλιά και η οικογένεια ζουν ένα δράμα τα τελευταία χρόνια. Ο Βασίλης Κουφωλιάς ήταν μέσα στα θύματα από τον καταστροφικό σεισμό στην Ιταλία το 2019.

Συγκεκριμένα η πόλη Λ΄Ακουιλα έγινε ισχυρός σεισμός με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν ολόκληρα κτήρια. Ο νεαρός φοιτητής έχασε τη ζωή του, ενώ η αδερφή του παγιδεύτηκε στα χαλάσματα.

Η Διονυσία Κουφωλιά θα μιλήσει στην Ελεωνόρα Μελέτη και την εκπομπή “Μετά Τα Μεσάνυχτα” για όλες τις στιγμές εκείνες συγκλονίζοντας με τις περιγραφές της.

Διονυσία Κουφωλιά: Η συγκλονιστική της ιστορία

Σε παλιότερη συνέντευξη της, είχε τονίσει πως η μητέρα της είχε το θάρρος να αναγνωρίσει τον νεκρό αδερφό της, αλλά δεν της είχε αποκαλύψει τίποτα μέχρι να βγει από το νοσοκομείο.

“Το πιο τραγικό είναι ότι την στιγμή που έμπαινα για επέμβαση, η μητέρα μου βρήκε το θάρρος και ενώ είχε αναγνωρίσει τον νεκρό αδερφό μου, μου είπε ψέματα πως ο αδελφός μου ζει για να μου δώσει κουράγιο και δύναμη”, ήταν τα λόγια της.

“Έπεσα από 17 μέτρα ύψος, δεν ξέρω τι είναι αυτό που με ήθελε στην ζωή.Ένιωθα πόνο, απελπισία. Το μόνο που παρακαλούσα ήταν να μην χάσει η μητέρα μου τα δύο παιδιά της σε μια μέρα. Έψαχνα τον Βασίλη, ήθελα μόνο να δω ότι είναι καλά”,είπε μεταξύ άλλων η Διονυσία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments