Ζώδια

Ζώδια: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (24/4/19)

Ζώδια: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (24/4/19)
Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Η ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν της ημέρας.

Ζώδια: Η κάρτα Λενορμάν της Τετάρτης 03. Το Πλοίο (10 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

  • Ερωτική ανάταση
  • Νέος έρωτας
  • Οικονομική συμφωνία

Χαρτομαντεία – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για αυτήν την σχέση, καθώς και εσείς οι ίδιοι καιρό τώρα βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά στις συμπεριφορές του συντρόφου σας.

Ταύρος

Από σήμερα και μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, θα έχετε μια επικοινωνία με ένα πιο παλιό σας ερωτικό γνώριμό, που θέλει να σας αποκαλύψει κάτι.

Δίδυμοι

Αποφάσεις υπάρχουν για εσάς τους δύο, από την μεριά του συντρόφου σας, και πλέον αυτό θα δώσει μια φρέσκια πνοή στον δεσμό σας, που έχει υποστεί πολλά.

Καρκίνος

Ασχοληθείτε με όλα αυτά που τρέχουν μέσα στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Σε δεύτερη μοίρα, ας έρθουν οι έρωτες και όλες αυτές οι πέριξ περιπέτειες.

Λέων

Μέσα στα μάτια σας, υπάρχει θυμός για όλα αυτά που έχουν συμβεί με τον άνθρωπο σας, το τελευταίο διάστημα. Μια αναλυτική συζήτηση θα βοηθούσε σίγουρα.

Παρθένος

Αν έχετε κάνει μια φρέσκια αισθηματική γνωριμία, τον τελευταίο καιρό, καλό θα ήταν, να δώσετε τον προβλεπόμενο χρόνο, για να έρθουν στην επιφάνεια όλες οι αλήθειες.

Χαρτομαντεία Ζυγός

Ένας φίλος σας, έχει ερωτικές προθέσεις για εσάς, αλλά τα λεγόμενα του σας μπερδεύουν υπερβολικά. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα έχετε πολλές αποκαλύψεις.

Σκορπιός

Είναι παντελώς άσκοπο, να επιμένετε πάνω σε καταστάσεις και άτομα, που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να σας δώσουν αυτό που ζητάτε. Βάλτε ένα όριο στον εαυτό σας.

Τοξότης

Δεν μπορείτε να επαναλαμβάνεστε και ειδικά στον σύντροφο σας. Τώρα θα πρέπει να του δώσετε χρόνο, για να σκεφτεί και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Αιγόκερως

Από όλα αυτά που σας έχει κατά καιρούς υποσχεθεί ο σύντροφος σας, τα περισσότερα είναι ακόμη σε εκκρεμότητα. Μόνο εσείς μπορείτε όμως να τα ενεργοποιήσετε.

Υδροχόος

Πολλά αυτά που έχετε να κάνετε αυτό το χρονικό και μάλλον, την οικογένεια και τον άνθρωπο σας τους έχετε παραμελήσει. Κάντε κάτι για αυτό.

Ιχθείς

Σε δύο – τρεις ημέρες, θα υπάρξουν συναντήσεις με τον πρώην σας, που θέλει να σας ξεκαθαρίσει ακόμη τι αισθάνεται για εσάς, αλλά να σας κάνει και κάποιες ερωτήσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments