Μedia

Πάμε Πακέτο: “Πάγωσαν” όλοι με την ανακοίνωση – Δεν πήγε ο πατέρας της

Πάμε Πακέτο: “Πάγωσαν” όλοι με την ανακοίνωση – Δεν πήγε ο πατέρας της
Συγκλονιστικό το "Πάμε Πακέτο" με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία... πάγωσε όταν άκουσε τα μαντάτα.

Συγκλονιστικά απρόσμενο ήταν το Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου το βράδυ του Σαββάτου. Η Τρέϊσι ταξίδεψε από το Οντάριο του Καναδά με μια και μόνο επιθυμία: Να συναντήσει επιτέλους τον Έλληνα βιολογικό της πατέρα.

Μέχρι τα 14 της χρόνια πίστευε ότι πατέρας της είναι ο σύζυγος της μητέρας της. Από εκείνη την ημέρα της αποκάλυψης είχε κουραστεί να συναντά στόματα ερμητικά κλειστά που αρνούνταν να της πούνε την αλήθεια. Αυτή την αλήθεια αναζήτησε στην εκπομπή, με όποιο κόστος αυτή είχε. Ωστόσο, η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη.

Όταν ο ταχυδρόμος του Πάμε Πακέτο, Δημήτρης Δερμετζόγλου την ενημέρωσε ότι ο πατέρας της δεν ήρθε στην εκπομπή, η ίδια όπως και η Βίκυ Χατζηβασιλείου «πάγωσαν». Όμως ο πατέρας της Τρέισι δεν πήγε όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί είχε θέμα με την υγεία του.

Όπως έγινε γνωστό δευτερόλεπτα αργότερα, ο πατέρας της ήρθε από τη Λακωνία στην Αθήνα για να τη συναντήσει. Ωστόσο ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Όπως ενημερώθηκε η κόρη του, ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και μετά την εκπομπή θα τον επισκεπτόταν για να τον δει.

Δείτε τι ακολούθησε στη συνέχεια:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments