Διεθνή

Game of Thrones: Η δήλωση για τους White Walkers που φούντωσε τις φήμες (vid)

Game of Thrones: Η δήλωση για τους White Walkers που φούντωσε τις φήμες (vid)
Το Game of Thrones φτάνει στο τέλος του και μία δήλωση από τους δημιουργούς της σειράς για τους White Walkers άναψε φωτιές.

Το 3ο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones με τίτλο “The Long Night” προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και η σκηνή που η Άρια Σταρκ σκοτώνει τον Night King έγινε το απόλυτο trend! Οι φανς της σειράς πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη των ζωντανών ενάντια στους White Walkers. Ωστόσο, μία δήλωση των δημιουργών της σειράς – φαινόμενο άναψε φωτιές για το αν τελείωσαν για πάντα ή όχι.

Οι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις βρέθηκαν στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «Jimmy Kimmel Live!» και όταν ρωτήθηκαν εάν στα επόμενα τρία επεισόδια θα δούμε ξανά τους White Walkers έκαναν μία αμήχανη, παύση. Οι τηλεθεατές και το κοινό περίμεναν να ακούσουν την επιβεβαίωση πως οι White Walkers δεν θα εμφανιστούν ξανά, ωστόσο Μπένιοφ και Γουάις απάντησαν πως «Αυτό δεν θα το απαντήσουμε»! Αρκετοί έσπευσαν να δηλώσουν ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι των δημιουργών, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που επανέφεραν στο προσκήνιο τη θεωρία που θέλει τον Μπραν Στρακ να είναι εκείνος ο Night King.

Game of Thrones: Ποιος είναι ο ηθοποιός πίσω από τον Night King

Ο Night King η πιο σκοτεινή και μυστηριώδης φιγούρα της σειράς. Ο ηθοποιός πίσω από τον επιβλητικό Night King από την έκτη σεζόν και μετά ήταν ο 48χρονος στάντμαν και ηθοποιός,ο Βλαντιμίρ Φουρντίκ, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη του ρόλου από τον Ρίτσαρντ Μπρέικ. Ο Σλοβάκος ηθοποιός μοιάζει στο χαρακτήρα που υποδύεται μόνο στα μπλε μάτια.  Ο ίδιος ποστάρει αρκετά συχνά φωτογραφίες τόσο δικές του όσο και των συναδέλφων του από τη σειρά στο Instagram, αποκαλύπτοντας τον… άνθρωπο πίσω από τη μάσκα. Επίσης, ανεβάζει φωτογραφίες από τα παρασκήνια και βίντεο από τη σειρά. Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες, ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τη μεταμόρφωσή του σε Night King.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It is still another 5 hours ahead of me #nightking #barriegower #got #prosthetics #entertainmentweekly #gameofthrones #specialeffectsmakeup #bgfx #makeupeffects

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vladimír Furdík (@vladimir_furdik_) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments