Αθλητισμός

Άγιαξ: “Κάναμε αυτούς που ονειρεύονται να πιστεύουν” (vid)

Άγιαξ: “Κάναμε αυτούς που ονειρεύονται να πιστεύουν” (vid)
Ο Άγιαξ ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο στα social media του μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, με το οποίο θέλει να δώσει δύναμη όχι μόνο στους φιλάθλους του, αλλά και σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Ο Άγιαξ έφτασε κυριολεκτικά μια «ανάσα» από την πρόκριση του στον τελικό του Champions League. Κόντρα στην Τότεναμ, έχοντας ως… μπόνους τη νίκη με 1-0 στο Λονδίνο, προηγήθηκε με 2-0. Ωστόσο, οι «spurs» πραγματοποίησαν μια μυθική ανατροπή και κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-2 στην Ολλανδία. Ήρωας για τους Λονδρέζους, ήταν ο Λούκας Μόουρα που πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μάλιστα, το τελευταίο τέρμα σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης.

Όπως ήταν λογικό το αποτέλεσμα καταρράκωσε τόσο τους παίκτες του Άγιαξ, όσο και τους φιλάθλους. Άλλωστε, βρέθηκαν τόσο κοντά στην πρώτη πρόκριση τους σε τελικό από το 1997. Τότε, ήταν και η τελευταία μεγάλη πορεία του «Αίαντα», που όπως και φέτος είχε «τρελάνει» την Ευρώπη. Δεν είναι και λίγο δα να αποκλείεις την τρεις σερί φορές κάτοχο του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο στους προηγούμενους γύρους. Γι’ αυτό και άπαντες στις τάξεις της ολλανδικής ομάδας αισθάνονται υπερήφανοι για την εξαιρετική σεζόν τους.

«Σήμερα κλαίμε, αλλά θα αναγεννηθούμε»

Και στην ομάδα το απέδειξαν με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο. Το πρωί της Πέμπτης, στα social media του Άγιαξ ανέβηκε ένα εκπληκτικό βίντεο με την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν. Μέσα σε αυτό φαίνεται η ξεκάθαρη απογοήτευση των παικτών μετά τον αποκλεισμό από την Τότεναμ. Ωστόσο, στη συνέχεια θυμίζει την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας και όπως τονίζουν οι άνθρωποι του «Αίαντα» αυτή η ήττα θα τους «αναγεννήσει» στο μέλλον. Όπως κάνει πάντα, γιατί έτσι έχει μάθει να παλεύει και να αγωνίζεται.

«Αυτό κάνουμε, αυτοί είμαστε. Αυτό αγαπάμε. Κάνουμε τους ονειροπόλους να έχουν πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Σήμερα κλαίμε, αλλά θα αναγεννηθούμε. Όπως το κάνουμε πάντα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη δόξα. Γιατί έχουμε μάθει να παλεύουμε. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ψηλά το κεφάλι, έξω το στήθος…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments