Πολιτική

Περιφερειακές εκλογές 2019: “Βαίνουν στο τέλος τους όσα μας δίχασαν”, ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης

Περιφερειακές εκλογές 2019: “Βαίνουν στο τέλος τους όσα μας δίχασαν”, ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης
Περιφερειακές εκλογές 2019: Όλα όσα δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Περιφερειακές εκλογές 2019: Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου. Αμέσως μετά, έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας πως οι σημερινές εκλογές θα φέρουν μια νέα αρχή για την Αττική. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο συνδυασμός του θα κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει η ζωή των πολιτών της περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε τα εξής: “Είναι σίγουρο ότι αυτά που μας δίχασαν, βαίνουν πλέον στο τέλος τους. Εμείς ενωμένα και ψύχραιμα, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αλλάξει η ζωή των πολιτών της Αττικής”.

Νωρίτερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής είχε παρακολουθήσει το συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, πλάι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τη λειτουργία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, και οι Γιώργος Κουμουτσάκος,  Θεόδωρος Φορτσάκης, Θεόδωρος Ρουσσόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments