Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για επίθεση στην Athens Voice: “Οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται”

Νέα Δημοκρατία για επίθεση στην Athens Voice: “Οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται”
Νέα Δημοκρατία για επίθεση στην Athens Voice: Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαλε ανακοίνωση κατά του Ρουβίκωνα.

Νέα Δημοκρατία για επίθεση στην Athens Voice: Νωρίτερα μια ομάδα δέκα ατόμων επιτέθηκε στα γραφεία της γνωστής εφημερίδας. Λίγο αργότερα ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για τον βανδαλισμό των γραφείων της Athens Voice. Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας εισέβαλαν στον χώρο προκαλώντας φθορές με σιδερολοστούς. Παράλληλα πέταξαν μαύρη μπογιά αφήνοντας ένα χάος στο πέρασμα τους.

Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαλε ανακοίνωση τονίζοντας ότι “η επίθεση στην Athens Voice, είναι επίθεση στη Δημοκρατία”. Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης στέλνει σκληρό μήνυμα στον Ρουβίκωνα: “Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται”. Τέλος, η ΝΔ αναφέρει ότι θα δείξει “μηδενική ανοχή” σε τέτοια περιστατικά και ταυτόχρονα καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι δείχνει πρωτοφανή ανοχή στην ανομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η επίθεση στην Athens Voice είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Μόνο που, αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται. Και θα το αποδείξουν την Κυριακή, δίνοντας ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση που θα δείξει μηδενική ανοχή στις πράξεις τους, βάζοντας οριστικό τέλος στην πρωτοφανή ανομία που ανέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της Athens Voice. Πριν λίγες μέρες μια άλλη ομάδα αγνώστων είχαν προκαλέσει ζημιές στην είσοδο των γραφείων και είχαν πετάξει κάποια τρικάκια. Αφορμή για όλα αυτά τα γεγονότα ήταν ένα ρατσιστικό σχόλιο που είχε δημοσιευθεί στα Social Media της εφημερίδας και αφορούσε τον άδικο χαμό της αποκλειστικής νοσοκόμας στο κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Θυμηθείτε το σχετικό σχόλιο που προκάλεσε τις αντιδράσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments