Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Είναι ολοφάνερο ποιος είναι ο ψεύτης με περικεφαλαία [vid]

Αλέξης Τσίπρας: Είναι ολοφάνερο ποιος είναι ο ψεύτης με περικεφαλαία [vid]
Αλέξης Τσίπρας: Απάντηση στον πρωθυπουργό σχετικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου δίνει με ανάρτησή του στο twitter και το facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξης Τσίπρας: Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αλλά και στο Facebook απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην κατηγορία του πρωθυπουργού ότι είπε ψέματα όσον αφορά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Η ανάρτηση του κ. Τσίπρα συνοδεύεται από βίντεο με τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και OPEN και στην οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω. Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές: Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα. Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ’ αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα…»

Στα συγκεκριμένα αποσπάσματα, εμφανίζεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας να αναφέρεται στις περιπολίες στο Αιγαίο και στο προσφυγικό σε σχέση με την Τουρκία. Τα βίντεο συνοδεύονται με το σχόλιο «είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ’ αλήθεια είναι ο ψεύτης».

Είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ' αλήθεια είναι ο ψεύτης

Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω. Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές:Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ' αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα…

Gepostet von Alexis Tsipras am Donnerstag, 31. Oktober 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments