Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [21/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [21/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [21/11/19].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (21/11/19).

κριός

Θα κυριαρχήσει ένα ζήτημα στη σχέση σου αυτή τη στιγμή, σχετικά με το τι ανήκει σε ποιον. Αυτό θα γίνει σημείο έντασης ανάμεσά σας, ειδικά αν νιώθεις πως κάτι που διαχειρίζεστε από κοινού, δεν είναι ισορροπημένο. Παρόλο που είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ξεκάθαρα τα παράπονά σου, να ξέρεις πως υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να το κάνεις. Και η ιδιοσυγκρασία του Κριού, μπορεί να μπερδευτεί δυστυχώς, με την σθεναρότητα.

ταύρος

Κάτι που συμβαίνει αυθόρμητα ή απροσδόκητα, θα προκαλέσει τον ενθουσιασμό σου, με την προοπτική μιας πολύ αναμενόμενης εξέλιξης στην ερωτική σου ζωή. Αυτό που σου παρέχεται αυτή τη στιγμή είναι μια ενδιαφέρουσα ματιά, στο τι είναι εφικτό ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Ωστόσο, να είσαι έτοιμη να εφαρμόσεις κάποιο σχέδιο….κι όχι να βασιστείς στην τύχη για να φέρεις τ’ αποτελέσματα που επιθυμείς. Η τύχη είναι με το μέρος σου, αλλά θα πρέπει να εργαστείς μαζί της…. και όχι να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σ’ αυτή.

δίδυμοι

Το ότι πιστεύεις πως δεν έχεις άλλη επιλογή, από το να δεχτείς αναγκαστικά την ερωτική σου ζωή όπως είναι αυτή τη στιγμή, είναι η αιτία της διαμάχης με τον εραστή σου. Μπορεί να φταίει το γεγονός, ότι γνωρίζεις τους περιορισμούς που ισχύουν και που θεωρείς ότι θα πρέπει να ξεπεραστούν ή ακόμα και να καταργηθούν. Ήρθε ο καιρός να πεις ακριβώς αυτά που σκέφτεσαι και να νιώσεις το ταίρι σου κοντά σου επειδή μαζί, θα μπορούσατε να βρείτε μερικές λύσεις.

καρκίνος

Με το παρόν που απαιτεί εστίαση στις ερωτικές σου υποθέσεις, το μέλλον μπορεί να ζητά προσοχή με τρόπους που αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να παρέχεις. Ο αγαπημένος σου, ίσως να έχει κάποια σχέδια που πιστεύεις ότι πρέπει να παραμείνουν ως έχουν, προς το παρόν. Δώσε σ’ αυτό που απαιτεί άμεση προσοχή ό, τι χρειάζεται, αλλά μην ξεχάσεις τι θα ήθελες ιδανικά να δεις να συμβαίνει, στο μέλλον. Δεν χρειάζεται να παραμείνει μια πιθανότητα – ή να θεωρηθεί σαν μια φαντασίωση. Πολλές από τις διαφορές απόψεων ανάμεσά σας θα μπορούσαν να υπογραμμίσουν τον τρόπο με τον οποίο είστε διαφορετικοί…. με τρόπους που δεν γνωρίζατε. Ωστόσο, μην αφήνετε τις προφανείς διαφορές σας να προκαλέσουν ένα σημαντικό ζήτημα, να γίνει μεγαλύτερο απ’ ό,τι χρειάζεται. Αν ενθαρρύνεις την ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσά σας, τότε μπορεί να οδηγηθείτε σε συμβιβασμό και να είσαστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

παρθένος

Το να ξέρεις τι θέλεις ή να είσαι πιο ξεκάθαρη σχετικά με το πού βρίσκεσαι στη σχέση σου, θ’ αποδειχτεί χρήσιμο και καθησυχαστικό τώρα. Ειδικά αν εξαλειφθούν μια προς μια, κάποιες αβεβαιότητες. Όπου υπάρχουν ερωτηματικά είτε για το μέλλον της σχέσης σου, είτε για το πώς συμμετέχεις σε κάποια σχέδια, θα πρέπει τώρα να δεις θετικά σημάδια – και ενδεχομένως έναν λόγο, για να μην ανησυχείς.

ζυγός

Οι φίλοι ή οι συνεργάτες σου μπορούν να διαδραματίσουν ένα ρόλο στο να βγεις απ’ το καβούκι σου ή να γίνεις πιο κοινωνική. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι την ανύπαρκτη ενέργεια που έχεις ή δεν τρελαίνεσαι για έξοδο και διασκέδαση, δώσε μια ευκαιρία σε μία συγκεκριμένη πρόσκληση, για να σου αποκαλύψει τη χαρά που θα σου προσφέρει. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, το γέλιο μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στο να έρθεις πιο κοντά μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο.

σκορπιός

Το να πάρεις ένα θέμα προσωπικά, μπορεί να σου φανεί σωστό ή κατανοητό, αλλά προσπάθησε να δεις πώς θα φερθεί ο εραστής σου, προτού αποφασίσεις πως είσαι παραμελημένη κι απογοητευθείς. Ίσως να δεχτείς ότι η καρδιά του ήταν στο σωστό μέρος…. αλλά δεν είχε λάβει σοβαρά υπόψη τις ανάγκες σου. Κάτι ανάμεσά σας, μπορεί να είναι τόσο μονόπλευρο, όσο θέλεις να το βλέπεις έτσι.

τοξότης

Μια ρομαντική ευκαιρία μπορεί να απαιτήσει έντονη δράση από την πλευρά σου για να την εκμεταλλευτείς, αν θέλεις να εξελιχθεί η σχέση σου. Θα υπάρξουν επίσης οφέλη, αν ενεργήσεις πρώτα και σκεφτείς μετά τις συνέπειες. Αυτή είναι μια από αυτές τις σπάνιες στιγμές, που παίρνεις ένα αυθόρμητο ρίσκο, και η καρδιά σου το αποπληρώνει. Προχώρα.

αιγόκερως

Θα μπορούσες να επικεντρωθείς ήσυχα σε ένα προσωπικό θέμα που πιστεύεις ότι είναι κατά δικό σου και πως μόνο εσύ μπορείς να το λύσεις αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, θα μπορούσες επίσης να διακινδυνεύσεις να χάσεις ένα σημείο που θέλει να σου τονίσει ο εραστής σου. Η ανησυχία σου, μπορεί να θεωρηθεί σαν έλλειψη ενδιαφέροντος από το σύντροφό σου. Γι’ αυτό κάνε μια προσπάθεια για να ξεκολλήσεις από ένα θέμα, που δεν απαιτεί τόση σκέψη. Στη συνέχεια, να είσαι δεκτική με τη λύση που μπορεί να προσφέρει ο αγαπημένος σου.

υδροχόος

Θα υπάρξουν οφέλη αν δεν πεις τίποτα στον αγαπημένο σου και δεν εξετάσεις ή δεν πιέσεις ένα συγκεκριμένο σημείο. Μπορεί να βλέπεις πως κάτι είναι πιο περίπλοκο απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα και θα φανείς επικριτική αν πεις ό,τι σκέφτεσαι. Η απάντηση? Μείνε ήσυχη για τώρα. Θα μπορούσες να δεις τα πράγματα πολύ διαφορετικά, αν προετοιμάσεις τις σκέψεις σου, αντί να τις λες όποτε σου έρθουν στο μυαλό.

 ιχθύες

Θα μπορούσε να είναι αυτό που δεν είπε αλλά υπονόησε ο εραστής σου, που κάνει τη φαντασία σου να δουλεύει υπερωρίες Ωστόσο, αν ενώσεις μερικά μόνο κομμάτια από το παζλ, θα καταλάβεις πως δεν βλέπεις τόσο ρεαλιστικά τα πράγματα όσο θα έπρεπε. Η διαίσθησή σου, δε θα σε απογοητεύσει τώρα. Οπότε εμπιστέψου την αν σου λέει να κάνεις υπομονή, μέχρι να μάθεις περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments