Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα [23/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα [23/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (23/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (23/12/19).

  • Κριός

Τι συμβαίνει με εσάς; Η προσωπική σας ζωή παρεμβαίνει στη δουλειά σας και αυτό δεν είναι καλό. Βεβαιωθείτε ότι βάζετε τα δυνατά σας για να αναγνωριστεί η αξία σας. Δεν θέλετε το όνομα σας να είναι στην επόμενη λίστα απολύσεων, έτσι δεν είναι;

  • Ταύρος

Αγαπάτε τους συναδέρφους σας – είστε στενά συνδεδεμένοι. Αλλά πόσο στενά; Τώρα έχετε την τάση να παίρνετε κακές αποφάσεις, οπότε προσέξτε τι θα κάνετε στην έξοδό σας για ποτό μετά τη δουλειά. Πολύ αλκοόλ, μια βραδιά πάθους με το άτομο που μοιράζεστε το γραφείο και ένας πονοκέφαλος από το μεθύσι, θα μπορούσαν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στη δουλειά σας τώρα.

  • Δίδυμοι

Ρίξτε μια ματιά στις μετακινήσεις σας. Αντί να οδηγείτε κάθε μέρα για να πάτε στη δουλειά πάρτε τη συγκοινωνία. Μετακινηθείτε με το λεωφορείο, το τρένο ή συνεννοηθείτε με κάποιον συνάδερφο να πηγαίνετε με ένα αυτοκίνητο. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε σε επαφή με νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μη διστάσετε να καρφώσετε με το βλέμμα κάποιον που σας αρέσει και να του χαμογελάσετε.

  •  Καρκίνος

Περνάτε πολύ χρόνο σε όνειρα για όλα όσα θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας αλλά δεν κάνετε και πολλά για να τα πραγματοποιήσετε. Δεν έχετε κίνητρο βέβαια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάποια πρόοδο. Βγείτε ραντεβού με κάποιο άτομο που δεν είναι του τύπου σας. Κάντε παρέα με άτομα διαφορετικής ηλικίας ή φυλής. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας.

  • Λέων

Δεν αισθάνεστε και πολύ χαρούμενοι τον τελευταίο καιρό. Ρίξτε μια ματιά στα άτομα με τα οποία βγαίνετε. Έχετε αναγκάσει τον εαυτό σας να αποδεχτεί ορισμένες παραμέτρους (ηλικία, φυσικά χαρακτηριστικά). Είστε άκαμπτοι και περιορισμένοι. Ανοιχτείτε. Αν υπάρχει η σωστή χημεία με κάποιο άτομο όλα τα άλλα δεν μετράνε.

  • Παρθένος

Μην κρύβετε τον πραγματικό σας εαυτό. Δεν είναι περίεργο που διαρκώς έχετε αποτυχίες στην ερωτική σας ζωή. Αν δεν είστε αυθεντικοί με τα άτομα που γνωρίζετε πώς θα έρθετε σε αληθινή επαφή μαζί τους; Σταματήστε να μιλάτε και αφήστε το σύμπαν να κατευθύνει τα λόγια και τις πράξεις σας.

  • Ζυγός

Οι κανόνες σας λένε να κάνετε αυτό ή το άλλο – η καρδιά σας σάς λέει κάτι διαφορετικό. Ίσως ήρθε η ώρα να ζήσετε έξω από τα όρια του τι είναι αποδεκτό και αναμενόμενο. Πηγαίνετε όσο μακριά αισθάνεστε άνετα. Πειραματιστείτε βγαίνοντας ραντεβού με άτομα του ίδιου φύλου, κάντε ένα τατουάζ ή ζητήστε να βγείτε ραντεβού από κάποιο άτομο που δεν είναι ο τύπος σας.

  • Σκορπιός

Σήμερα θα επιζητάτε τα γνωστά και δοκιμασμένα πράγματα. Φροντίστε να περιτριγυρίζεστε από πράγματα και άτομα που σας θυμίζουν ευτυχισμένες μέρες του παρελθόντος. Γιατί δεν κοιμάστε σήμερα στο σπίτι των γονιών σας; Ή να πάρετε ένα τηλέφωνο τον καλύτερο σας φίλο από το δημοτικό;

  • Τοξότης

Ο τρόπος που ντύνεστε έχει μεγάλη επίδραση στο πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Σίγουρα έχετε πολλές επιτυχίες στην ερωτική σας ζωή αλλά δεν είναι κακό να είστε και μέσα στη μόδα. Ντυθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Και βρείτε ρούχα που ταιριάζουν στο σωματότυπο και την προσωπικότητα σας.

  • Αιγόκερως

Γιατί δεν αφιερώνετε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το μέρος που ζείτε; Το γραφείο σας έχει γεμίσει με χαρτούρα και δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε. Κάτι άλλο που πρέπει να κάνετε επειγόντως είναι να σταματήσετε να δέχεστε ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

  • Υδροχόος

Είστε στα καλύτερα σας τον τελευταίο καιρό; Όχι και τόσο. Ξεκινήστε να τρώτε υγιεινά. Καταναλώστε περισσότερα φρούτα και λαχανικά (που είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά). Και ξεκινήστε πάλι γυμναστική. Το γυμναστήριο είναι το κατάλληλο μέρος για να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα ενώ καίτε τις παραπανίσιες θερμίδες.

  • Ιχθύες

Σήμερα δεν τα πάτε και τόσο καλά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τον χρόνο σας. Ενώ εσείς ανταλλάσσετε μηνύματα στο διαδίκτυο, συσσωρεύεται ολοένα και περισσότερη δουλειά. Περιορίστε το χρόνο που περνάτε σερφάροντας στα κοινωνικά δίκτυα. Ελέγχετε την αλληλογραφία σας μόνο δύο φορές τη μέρα. Η ζωή είναι εκεί έξω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments