Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [24/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [24/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα Δευτέρα [24/02/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα Δευτέρα [24/02/20].

Κριός

Η μοίρα σας δίνει ένα χέρι βοηθείας, βοηθώντας σας να χαλαρώσετε λίγο – έως πολύ – τους ρυθμούς σας. Και ειλικρινά, δεν είναι και τόσο άσχημα να βρεθείτε εγκλωβισμένοι με κάποιο πολύ-πολύ γοητευτικό άτομο.

Ταύρος

Μερικές φορές τα ταξίδια σας κάνουν να ερωτευτείτε διάφορα μακρινά μέρη ή πυροδοτούν έναν έρωτα στα πιο αναπάντεχα μέρη. Όπως και να έχει, θα ανακαλύψετε κάτι (ή κάποιον) που θα ζωντανέψει τη ζωή σας.

Δίδυμοι

Αν εκτιμήσετε όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε την αληθινή αγάπη όταν βρεθεί μπροστά σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δείτε τη ζωή σας με μια πιο αντικειμενική ματιά.

Καρκίνος

Είστε γεμάτοι ενέργεια σήμερα. Οι αστρολογικές επιρροές σας φέρνουν ζωντάνια και συναρπαστικές δραστηριότητες. Για αυτό βγείτε εκεί έξω και δοκιμάστε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε. Σε κάποιον/α αρέσει το τσαγανό σας.

Λέων

Ποτέ δεν σας άρεσε να μπαίνετε σε μια ερωτική σχέση προσεκτικά. Ξέρετε ότι ο μόνος τρόπος για να το κάνετε, είναι να πέσετε με τα μούτρα. Η συναισθηματική σας τόλμη σας οδηγεί σε μερικές αναπάντεχες και ευχάριστες ανακαλύψεις.

Παρθένος

Η ανησυχία προκαλεί επιθυμίες περιπλάνησης. Αν δεν μπορείτε με τίποτα να ταξιδέψετε τώρα, επισκεφτείτε ένα ταξιδιωτικό site ή το τμήμα ταξιδιωτικών οδηγών σε ένα βιβλιοπωλείο. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε στους διαδρόμους.

Ζυγός

Μια έμπνευση έρχεται ταυτόχρονα, σε εσάς και ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Καιρός να ανακαλύψετε αν όντως δυο μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα – και να συνεργαστείτε πάνω σε αυτή την ιδέα. Είναι ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε αν είστε συμβατοί και σε άλλους τομείς.

Σκορπιός

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που υποστηρίζουν εσάς και την αναζήτησή σας για τον έρωτα. Το μυστικό είναι να ανοιχτείτε όταν χρειαστείτε βοήθεια. Οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν. Αρκεί να τους δώσετε την ευκαιρία.

Τοξότης

Τα άστρα σας δίνουν τη σαφήνεια και κατανόηση που χρειάζεστε, για να καταλάβετε τι συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή. Αν θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Δώστε προσοχή στις προθέσεις σας σε ό,τι αφορά τις σχέσεις.

Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να κερδίζετε πάντα στον έρωτα – αλλά μπορείτε να βάλετε τα δυνατά σας. Εξάλλου, ακόμη και αν τελικά το τελευταίο σας φλερτ είχε άδοξο τέλος, κάνατε ένα σωρό φίλους που θα μπορούσαν να σας προξενέψουν σε κάποιον/α.

Υδροχόος

Τέχνη φυσητού γυαλιού, μινιατούρες, αρχαία ελληνική φιλοσοφία – όσο πιο ασυνήθιστο είναι το θέμα συζήτησης τόσο το καλύτερο. Έχετε απίστευτη δίψα για γνώση. Γραφτείτε σε κάποιο μάθημα ή βρείτε κάποιον γνώστη του αντικειμένου. Μπορεί να συναντήσετε εκεί τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα.

Ιχθύες

Η αποδοχή είναι δώρο και σας προσφέρεται άπλετα από το σύμπαν. Και τώρα είναι η σειρά σας να την προσφέρετε σε κάποιον άλλον. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας και το άτομο που έχετε απέναντί σας, ακριβώς όπως είναι. Και θα δείτε ότι ξαφνικά είναι πολύ πιο εύκολο να έρθετε κοντά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments