Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [27/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [27/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [27/03/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τη θέση της στον Ταύρο, η θέα της αρμονίας έλκει όσα χρειάζεστε και θέλετε. Αργότερα μέσα στη μέρα, η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια αίσια όψη με τον Δία της εύνοιας από τον Αιγόκερω! Στον Αιγόκερω παραμένουν επίσης ο Πλούτωνας και ο Άρης. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα. Στη διάρκεια της νύχτας συνάντησε τον Ουρανό, ενώ μέσα στη μέρα θα βρεθεί με την Αφροδίτη!

Σε γενικές γραμμές, η ατμόσφαιρα ευνοεί την διερεύνηση και την οικοδόμηση όσων λαχταράτε. Η ενεργειακή δόνηση της ημέρας θα σας συνοδεύει και αύριο. Κινηθείτε έτσι ώστε να νιώθετε βολικά και άνετα!

zodia-6-1200x766

Την Παρασκευή θα είστε περισσότερο απορροφημένοι στα προσωπικά σας προβλήματα και σχέδια. Θα σας είναι πιο δύσκολο να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στους συγγενείς ή τους φίλους σας. Και σίγουρα δεν θα έχετε διάθεση για διαφωνίες ή συγκρούσεις. Αν κάποιος σας προκαλέσει, πιθανότατα θα παραμείνετε σιωπηλοί. Εξάλλου, οι σοφοί άνθρωποι έτσι ενεργούν, έτσι δεν είναι; Σήμερα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς πιθανότατα θα επηρεαστείτε από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος. Και δεν θα σας βοηθήσει κάτι τέτοιο – μάλλον το αντίθετο θα συμβεί.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

 Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με πράγματα που σχετίζονται με χρήματα ή έγγραφα. Αυτού του είδους οι ενέργειες θα είναι περίπλοκες και ασαφείς. Την Παρασκευή θα χρειαστεί να ακυρώσετε μια προγραμματισμένη συνάντηση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Παρασκευή θα βιώσετε ένταση στην οικογένεια ή την ερωτική σας σχέση. Θα λάβετε σημαντικά νέα για εσάς από άλλη τοποθεσία. Σήμερα πολλοί από εσάς θα χαρούν με απροσδόκητα χρήματα ή θα συζητήσουν την εξέλιξη μιας μελλοντικής επαγγελματικής δέσμευσης. zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε κάποιες απροσδόκητες επαφές, που θα αποτελέσουν θέμα συζήτησης στο σπίτι σας. Πολλοί από εσάς θα χαρούν, από νέα για ένα άτομο που ζει σε άλλο σπίτι ή σε τόπο. Σήμερα μπορεί να βιώσετε μια περίπλοκη κατάσταση, που περιλαμβάνει κάποιο ταξίδι ή άτομα από το εξωτερικό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε ακριβές αγορές. Οι όποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, θα συνδέονται με τέτοιου είδους ενέργειες και αποφάσεις από μέρους σας. Η κατάσταση της υγείας μιας γυναίκας που γνωρίζετε, θα συνεχίσει να είναι ασαφής. Η σημερινή μέρα φέρνει νέα σχετικά με κάποια παλιά ή καινούργια ερωτική (πιθανότατα διαδικτυακή) περιπέτεια.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments