Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης για Ελληνικό: Aρχίζουν οι εργασίες τη Δευτέρα του Θωμά

Άδωνις Γεωργιάδης για Ελληνικό: Aρχίζουν οι εργασίες τη Δευτέρα του Θωμά
Άδωνις Γεωργιάδης για Ελληνικό: "Οι επενδύσεις δεν είναι στο μηδέν, και ορισμένες αναμένουν τη λήξη της καραντίνας", επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Άδωνις Γεωργιάδης για Ελληνικό: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης  ανέφερε ότι «ξεκινούν οι εργασίες στο Ελληνικό καθώς δόθηκε σήμερα η τελευταία απαραίτητη θετική γνωμοδότηση από το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων». Νωρίτερα σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ο υπουργούς είχε απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τις επενδύσεις και το πώς προχωρά το Ελληνικό:

«Οι επενδύσεις δεν είναι στο μηδέν, και ορισμένες αναμένουν τη λήξη της καραντίνας. Ο χρόνος κυλάει μέσα στο πρόγραμμα για το Ελληνικό. Εκκρεμεί το Κεντρικό Συμβούλιο Νεότερων Μνημείων, στη συνέχεια θα απομείνει η απόφαση του ΣτΕ για την Hard Rock, τη Δευτέρα του Θωμά και μετά θα αρχίσουν οι εργασίες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Σημειώνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο νωρίτερα και για το φλέγον θέμα του κορωνοιού

Συγκεκριμένα επεσήμανε την πρόθεσή του να μην κλείσουν οι λαϊκές αγορές αλλά να τηρούνται απαραιτήτως τα μέτρα προστασίας. «Δεν θέλουμε να κλείσουμε τις λαϊκές αγορές», ξεκαθάρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σημείωσε όμως ότι τα μέτρα πρέπει να τηρούνται ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός από τον κόσμο. 

Τον στόχο αυτό υπηρετεί και η τροπολογία που προβλέπει ότι μπορούν οι Οργανισμοί Λαϊκών Αγορών, έπειτα από εισήγηση του γγ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, εντός δύο ημερών, να αποφασίζουν νέους χώρους λειτουργίας υπαίθριων αγορών εντός των ορίων του ίδιου δήμου, ταυτόχρονα. Αυτό, όπως εξήγησε ο υπουργός, γίνεται διότι είναι εν ισχύι η καραντίνα και άρα δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στους δρόμους. Η δυνατότητα αυτή παύει όταν σταματήσουν να ισχύουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments