Διεθνή

Καναδάς: Αυτός είναι ο μακελάρης που σκότωσε 16 άτομα

Καναδάς: Αυτός είναι ο μακελάρης που σκότωσε 16 άτομα
Καναδάς: Ο 51χρονος Γκάμπριελ Γουόρτμαν, μεταμφιεσμένος σε αστυνομικό άνοιξε πυρ εναντίων 16 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη Νέα Σκοτία του Καναδά.

Καναδάς: Σύμφωνα με την καναδική αστυνομία ο δράστης που άνοιξε πυρ εναντίον ανθρώπων σε διάφορες τοποθεσίες στη Νέα Σκοτία, του Καναδά, είναι ο Γκάμπριελ Γουόρτμαν. Ο 51χρονος που διατηρεί οδοντοτεχνικό εργαστήριο μεταμφιέστηκε σε αστυνομικό και άνοιξε πυρ με το αυτοκίνητο του στο οποίο είχε κάνει μετατροπές για να μοιάζει με περιπολικό.

Η αρχηγός της αστυνομίας του Καναδά, η Μπρέντα Λάκι, δήλωσε στο CBC ότι ενημερώθηκε για τουλάχιστον 16 νεκρούς εκτός του δράστη. Διευκρίνισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να κατατείνει στο ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχει καμία προφανής σύνδεση ανάμεσα στον Γουόρτμαν και κάποια τουλάχιστον από τα θύματά του. Το κίνητρό του αποτελεί για την ώρα μυστήριο. Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχει καμία προφανής σύνδεση ανάμεσα στον Γουόρτμαν και κάποια τουλάχιστον από τα θύματά του. Το κίνητρό του αποτελεί για την ώρα μυστήριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments