Τεχνολογία

Spoilers νέα iPhones: Οι τιμές και τα χαρακτηριστικά τους

Spoilers νέα iPhones: Οι τιμές και τα χαρακτηριστικά τους
Spoilers νέα iPhones: Ως συνήθως, πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να μάθουν τα χαρακτηριστικά, αλλά και τις τιμές των νέων iPhones.

Spoilers νέα iPhones: Πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που θα έχουν τα νέα iPhones πριν να γίνει το κλασικό event της Apple τον Σεπτέμβριο με την παρουσίαση των νέων προϊόντων της. Ο Jon Prosser δημοσιοποίησε τις πληροφορίες του για τα νέα κινητά της εταιρίας. Ο συγκεκριμένος έχει καλή φήμη για τις προβλέψεις του οπότε τα spoilers που μεταφέρει μάλλον αξίζουν να τα κοιτάξει κανείς.

Σύμφωνα με όσα δημοσιοποίησε ο Prosser, το iPhone12 και το iPhone12 Max θα έχουν RAM που θα είναι 4GB, ενώ η χωρητικότητά τους θα είναι 128GB/256GB. Θα έχουν dual κάμερα, περίγραμμα από αλουμίνιο και η τιμή του θα είναι 649/749 και 749/849 δολάρια αντίστοιχα. Σε σχέση με το Pro και το Pro Max αυτά θα είναι με 6άρα RAM, 128GB/256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο και η κάμερά τους θα είναι τριπλή με αισθητήρα LiDAR και 3x οπτικό zoom. Αμφότερα θα έχουν περίγραμμα από ανοξείδωτο ατσάλι, με τις τιμές τους να είναι 999/1099/1299 και 1099/1199/1399 δολάρια αντίστοιχα.

Δείτε και ένα συγκριτικό πίνακα των μοντέλων που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο, όπως δημοσιεύτηκε στο appleinsider.com:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments