Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [28/05/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [28/05/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Πέμπτη [28/05/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Πέμπτη [28/05/20].

Κριός

Η διαμόρφωση των πλανητών σήμερα, σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις θεωρίες σας για αυτό το πολύ ελκυστικό άτομο. Στη συνέχεια μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα ασκήσετε πίεση για να πάτε τα πράγματα λίγο πιο πέρα ή αν θα το αφήσετε στην ησυχία του. Το κλειδί προκειμένου να πάρετε τη σωστή απόφαση, έγκειται σε δύο πράγματα: Στην ικανότητά σας στην επικοινωνία και στη δυνατότητά σας να αξιολογήσετε την κατάσταση χωρίς υπερβολές.

Ταύρος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο: Να προσπαθήσετε να συνδεθείτε με άτομα που μπορεί να έχουν μερικές καλές νέες ιδέες να μοιραστούν μαζί σας. Η ουράνια ενέργεια υποδεικνύει ότι κάποια διαδικτυακή επαφή θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, με το εύρος των γνώσεων της και άλλα ελκυστικά χαρακτηριστικά. Οι πνευματώδεις συζητήσεις είναι ο τρόπος για να σημειώσετε γρήγορη και σίγουρη πρόοδο στην ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Η ενέργεια των πλανητών βοηθά στο να χτίσετε γέφυρα επικοινωνίας σήμερα με αυτό το ξεχωριστό άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Μπορεί να μην είχατε πολλές ευκαιρίες να μιλήσετε μέχρι τώρα. Το πιθανότερο είναι ότι θαυμάζετε ο ένας τον άλλον από απόσταση. Ωστόσο, με τις ευλογίες του του θεού Έρωτα, μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα από όσα περιμένατε και σίγουρα δεν θα σας κακοφανεί. Στην πραγματικότητα θα αισθάνεστε σαν να πετάτε στα σύννεφα.

Καρκίνος

Κάποιες φορές ερχόμαστε σε επαφή με κάποιο άτομο, με το οποίο ξέρουμε ότι ταιριάζουμε από την πρώτη στιγμή. Έχοντας αυτό κατά νου, ενδεχομένως να βιώσετε μια ανάλογη εμπειρία αν ξοδέψετε πολύ χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα. Θα ξεχωρίσετε ένα συγκεκριμένο άτομο από το πλήθος, το οποίο θα βρείτε εξαιρετικά ελκυστικό. Εμπιστευτείτε τα βαθύτερα ένστικτά σας και δείτε πού θα σας οδηγήσουν.

Λέων

Η ενέργεια των πλανητών σήμερα μπορεί να μην παρέχει τη συναισθηματική διέγερση που χρειάζεστε για τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης. Τουλάχιστον, όμως, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς σκέφτεται το τελευταίο σας φλερτ. Οι συζητήσεις που θα κάνετε, μπορεί να σας οδηγήσουν σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι σήμερα. Σίγουρα θα σας δοθεί τροφή για σκέψη. Απολαύστε το γεύμα!

Παρθένος

Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τα μεγάλα πάθη. Θα σας δώσει όμως την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και να κάνετε τις ερωτήσεις που θέλετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εξάλλου, η αστρική ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει την επικοινωνία κάθε είδους. Εάν έχετε ήδη σταθερή σχέση, να περιμένετε ότι θα τη ζωντανέψει. Αν ψάχνετε για σχέση, θα περάσετε υπέροχα γνωρίζοντας κάποιο καινούργιο άτομο!

Ζυγός

Η ενέργεια των πλανητών σήμερα σας ενθαρρύνει να εστιάζετε λιγότερο στην εμφάνισή σας και περισσότερο στα κοινά σας ενδιαφέροντα για να προσελκύσετε κάποιον/α. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συζητήσετε για μια ευρεία γκάμα θεμάτων, που κατά το παρελθόν είχαν ελάχιστη ή καθόλου σημασία για εσάς. Αν ψάχνετε για σχέση, δώστε τροφή στο μυαλό σας και στη συνέχεια κάντε νέες επαφές μέσω κοινωνικών δικτύων.

Σκορπιός

Συμβαίνουν πολλά γύρω σας σήμερα. Σας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να επικοινωνήσετε με διάφορους τύπους ανθρώπων και να σημειώσετε πρόοδο σε όλες τις άλλες σχέσεις της ζωής σας. Εάν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, η ενέργεια της μέρας θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αν ψάχνετε τον έρωτα, η μέρα είναι πολλά υποσχόμενη, καθώς οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί από όσο συνήθως.

Τοξότης

Η διάταξη των άστρων σήμερα, υποδηλώνει ότι υπάρχει μια ελαφρώς πιο διανοητική ενέργεια γύρω σας. Αυτό σημαίνει ότι οι οικείες συζητήσεις σας θα έχουν ως επίκεντρο τα πιο πρόσφατα και «καυτά» θέματα, ενώ θα περιλαμβάνουν και αρκετό κουτσομπολιό. Αν ψάχνετε για σχέση, κρατήστε τα πράγματα χαλαρά και διασκεδαστικά. Μην μιλάτε πολύ και μην γίνεστε υπερβολικά ενθουσιώδεις, γιατί μπορεί να τρομάξετε αυτό το υπέροχο άτομο.

Αιγόκερως

Εάν σχεδιάζετε ένα ραντεβού για απόψε, μπορεί να ανησυχείτε ότι θα φανείτε κοινότυποι ή υπερβολικά γλυκανάλατοι… Και μάλλον έχετε δίκιο. Η αλληλεπίδραση των ουράνιων ενεργειών σήμερα μπορεί να μην ενθαρρύνει τις πιο παθιασμένες συζητήσεις. Αλλά αν δώσετε χρόνο σε αυτή την προοπτική, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα και να βρείτε τον έρωτα. Κρατήστε τα πράγματα όσο πιο απλά μπορείτε.

Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Εάν έχετε βάλει στο μάτι κάποιο άτομο εδώ και καιρό, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε μαζί του και να μάθετε πολλά. Στη συνέχεια μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα κάνετε την επόμενη κίνηση ή αν θα στρέψετε αλλού το ενδιαφέρον σας.

Ιχθύες

Η ενέργεια που προκύπτει από τη σημερινή ευθυγράμμιση των πλανητών, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Ενθαρρύνει την κοινωνικοποίηση με οποιονδήποτε τρόπο. Για αυτό και είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε οποιεσδήποτε επαφές είχατε στο μυαλό σας (διαδικτυακές ή μη). Μπορεί να μην εκπλαγείτε από κάποια τολμηρή ερωτική χειρονομία… Αλλά θα διαπιστώσετε ότι μια συζήτηση θα κάνει τα γόνατά σας να τρέμουν και θα σας ενθαρρύνει να μάθετε περισσότερα για το άτομο που έχετε απέναντί σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments